noćni turnir zadnji dan 18 mZavršen je četvrti po redu Noćni turnir u srcu Moslavine. U seniorskoj konkurenciji treće mjesto osvojio je Sokol iz Velike Ludine, pobijedivši 2:1 u utakmici za treće mjesto Milku Trninu iz Vezišća. Pobjednik četvrtog Noćnog turnira u srcu Moslavine je Radnik iz Majura, koji je u finalu pobijedio Dinamo iz Osekova s 4:0. Najbolji golman i igrač turnira dolazi iz pobjedničke ekipe Radnika, dok je najbolji strijelac Matija Kusuran iz Dinama.


1. Radnik Majur
2. Dinamo Osekovo
3. Sokol Velika Ludina
4. Milka Trnina Vezišće

U veteranskom dijelu turnira treće mjesto su osvojili veterani Dinama iz Osekova, pobjedom 3:0 nad Sokolom iz Velike Ludine. Prvo mjesto osvojili su Branitelji, pobijedivši veterane Mladosti iz Repušnice rezultatom 8:2. Najbolji igrač turnira je Mario Makarun, strijelac Tomislav Kutleša, a golman Kristijan Jurčić, sva trojica iz redova Branitelja.
1. Branitelj
2. Mladost Repušnica
3. Dinamo Osekovo
4. Sokol Velika Ludina
„Klub se zahvaljuje svim ekipama na sudjelovanju na turniru i na fer i korektnoj borbi. Hvala i publici što je pokazala zanimanje za naš turnir, tribine su bile ispunjene sva 3 dana. Čestitamo ŠNK Radniku i NK Branitelj na zasluženim prvim mjestima"- poručuju su iz ŠNK Moslavac.

Pehare najboljima podijelili su zajedno zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser i predsjednik zajednice športskih udruga Grada Popovače Željko Kasik.