crikvenica 2 mProteklog vikenda prstići i limači ŠNK Moslavac sudjelovali su na međunarodnom turniru Crikvenica kup 2019.


„Limači nisu imali sreće u grupnoj fazi te nisu prošli dalje, ali moramo naglasiti da su pokazali karakter, borbenost i htjenje.
Prstići su pokazali svoje nogometno umijeće trogodišnjeg mukotrpnog rada koji sada dolazi na naplatu, odlična generacija koja ima potencijala za još bolje rezultate. Prvo kolo grupne faze protiv Kustošije 1:1, zatim pobjeda nad Vinodolom 3:1, zadnje kolo grupne faze protiv Slovačke Košice 0:0, osvojeno drugo mjesto u grupi koje nas vodi na vrlo teškog protivnika, Sloga iz Čakovca, u toj utakmici djeca su pokazala kamo se brane boje kluba, ušli čvrsto u igru, odlična igra u svim fazama, pobjeda 2:1. U osmini finala nas čeka odlična ekipa Zagreba, kojoj smo po teškom i sparnom vremenu parirali 10 minuta, moramo priznati bolja ekipa su nas pobijedili 3:0. Ekipa Zagreba na kraju osvojila drugo mjesto u kategoriji prstića.
Vrlo smo ponosni na ove rezultate, jer smo prvi puta na tako velikom turniru, od 65 ekipa prstića, mala ekipa ŠNK MOSLAVAC osvojila je osmo mjesto.
Čestitke momcima i treneru koji su dali sve od sebe za tako uspješne rezultate.
Zahvaljujemo se SMŽ koja je prepoznala ovu inicijativu te pomogla u svim segmentima da ova djeca budu sretna, iako je bilo puno emocija prilikom poraza, to je za njih bio veliki doživljaj, naravno hvala i roditeljima koji su dali veliku podršku svojoj djeci" – poručuju iz kluba.