turnir mini rukomet 8 mI ove godine već po 12. put održan je Turnir u mini rukometu povodom Dana Grada Popovače u organizaciji ŠRK Moslavac Popovača, a pod pokroviteljstvom SMŽ, Grada Popovače, ZSUIS SMŽ, ZSU Grada Popovača, TZ Grada Popovača i Caffe Bar Dino.


„U natjecanju je sudjelovalo po pet ekipa u kategorijama djevojčice i dječaci 2009. godište sa sveukupno stotinjak prijavljenih malih rukometašica i rukometaša.
Po prvi puta Turnir je održan u sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever koja je redom oduševila sve goste. Prilikom svečanog otvaranja djeci i navijačima su se sa par riječi obratili dožupan SMŽ doc.dr.sc. Roman Rosavec i gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković. Također, zahvaljujemo predsjedniku ZSUIS SMŽ prof. Josipu Šimunoviću, tajnici ZSUIS SMŽ gđi. Ljiljani Gavranović, predsjedniku ZSU Grada Popovača g. Željku Kasiku i tajniku ZSU Grada Popovača g. Ivici Keser što su nas posjetili i podržali na našem turniru te kao i prijašnjih godina pomogli u realizaciji samog turnira.
Svečano otvorenje su nam ove godine uljepšale mažoretkinje Grada Popovače koje su izvele tri točke na oduševljenje svih prisutnih te zahvaljujemo trenericama Martini Rešetar i Luciji Smetko i malim izvođačima Lauri Moštak te Mii i Janu Hosu.
Čast otvaranja Turnira ove godine je pripala Leoni Vincar koja je proglašena za najbolju golmanicu Međužupanijske lige u mini rukometu za sezonu 2018./19. za 2009. godište.
Požrtvovnost i kontinuirani rad djece i trenera donijeli su odlične rezultate:
DJEVOJČICE EKIPNO
MJESTO ŠRK MOSLAVAC POPOVAČA
MJESTO ŽRK NOVSKA
MJESTO ŠR VUČIĆI
NAJ STRIJELAC: REA LOINA-ŠRK MOSLAVAC POPOVAČA
NAJ IGRAČICA : ANA BILANĐIJA -ŽRK NOVSKA
NAJ GOLMANICA: LEONA VINCAR-ŠRK MOSLAVAC POPOVAČA

DJEČACI EKIPNO
MJESTO ŠR VUČIĆI
MJESTO MRK MOSLAVINA
MJESTO ŠRK MOSLAVAC POPOVAČA
NAJ STRIJELAC: FRAN SRNIĆ-ŠR VUČIĆI
NAJ IGRAČ: KARLO HABEK-MRK MOSLAVINA
NAJ GOLMAN. IVAN KRIFKA-ŠRK MOSLAVAC POPOVAČA
Zahvaljujemo trenerima,roditeljima, bakama i djedovima, prijateljima koji su sudjelovali u organizaciji ili samim svojim dolaskom i podrškom pomogli da ovaj turnir iz godine u godinu raste i postaje sve ljepši i veseliji" – poručuju iz kluba.