Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport Limači ŠNK Moslavac u gostima kod Dinama

Najave
Limači ŠNK Moslavac u gostima kod Dinama
Petak, 05 Travanj 2019 13:19

limači kod dinama 2 mJučer je ekipa Limači 1 iz ŠNK Moslavac išla u posjet stadiona Dinama u Maksimiru, gdje su u programu imali razgledavanje cjelokupnog stadiona i odigravanje prijateljske utakmice.


„U utakmicu se ušlo čvrsto, bez ikakve bojaznosti što je to Dinamo. Nakon tri minute naši dečki su poveli 1:0, nakon čega su se opustili, stisnuli gas i pokazali svoje znanje i rad u školi nogometa ŠNK MOSLAVAC. Konačni rezultat bio je 11:1, pobjeda za Moslavac. Zahvaljujemo se ovim putem gosp. Bošnjaku i Dinamu što su nam omogućili razgledavanje stadiona te se nadamo daljnjoj suradnji" – poručuju iz ŠNK Moslavac.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.