Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport Škola nogometa predstavljena vrtićancima
Škola nogometa predstavljena vrtićancima
Utorak, 02 Travanj 2019 13:26

vrtić predstavljanje škole nogometa 8 mDanas su treneri škole nogometa ŠNK MOSLAVAC, Andrija Ričko i Tomislav Palaić, napravili radionicu "Nogomet za sve".

„Na radionici na kojoj su sudjelovala djeca koja polaze Dječji vrtić Popovača pokazali smo školu trčanja, rad s loptom i kordinaciju. 

Moram naglasiti da su djeca izvođenju vježbi pristupila s puno pažnje i koncentracije, a bodrili su svakog kolegu i motivirali da što bolje odrade vježbu.U sklopu radionice donirali smo nogometne lopte i time potićemo vrtić da kroz nogometnu igru motiviraju djecu da zavole taj sport.
Zahvaljujem se ravnateljici i tetama što su prepoznali rad sa djecom u školi nogometa te se nadam daljnjoj suradnji vrtića i škole nogometa ŠNK MOSLAVAC" – poručio je trener Ričko.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.