Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport KBK Moslavac osvojio 3. mjesto u Osijeku

Najave
KBK Moslavac osvojio 3. mjesto u Osijeku
Četvrtak, 14 Ožujak 2019 12:01

kbk moslavac 2 mU Osijeku se održalo hrvatsko prvenstvo za seniore u PF, LC i K1. KBK Moslavac je nastupio s tri natjecatelja u PF (Miroslav Grgić, Mateo Đudarić, Marko Filipović) te dva u LC (Marko Filipović i Mateo Đudarić).


„Miroslav je obranio naslov prvaka države u PF - 89kg, a Mateo je isto uradio u kategoriji do - 79kg, dok je Marko nažalost izgubio polufinalnu borbu te osvojio 3. mjesto u kategoriji +94kg.
U LC Mateo je osvojio 3. mjesto, no moramo reći kako je zbog ozljede morao predati polufinalnu borbu jer mu doktor nije dozvolio da nastavi borbu u kojoj je Mateo bio dominantniji. Marko se s dvije teške borbe kvalificirao u finale apsolutne kategorije +94kg. U finalu je Marku falilo snage koju je izgubio u prve dvije borbe te je zbog toga izgubio meč od vrhunskog Borisa Miškovića iz Rovinja. Moramo napomenuti da Marko studira zadnju godinu FER-a te da je zbog gomile obaveza na faksu bio spriječen trenirati. Klub je u konačnici osvojio 3. mjesto u klubskom poretku u PF. Velike pohvale i sucima iz kluba - Stjepan Jaić i Marko Jaić, jer suditi državno prvenstvo nije mala stvar" – poručuju iz KBK Moslavac.

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.