kbk moslavac 1 mKickboxing klub Moslavac u proteklim je tjednima sudjelovao na natjecanjima u Karlovcu, Sarajevu i Zaboku.


Na natjecanjima su postignuti odlični rezultati koje donosimo u nastavku teksta.
„U Karlovcu smo dobili pobjednika europskog kupa - Mislava Jaića, koji je s tri uvjerljive pobjede osigurao prvo mjesto. Lucija Komlenić osvojila je 3. mjesto, izgubivši u vrlo gustoj polufinalnoj borbi 7:5. Ivana Mišković je i dalje nastavila nizati vrhunske rezultate osvojivši 2. mjesto.
Moramo pohvaliti i Lanu Nohu koja je imala jednu od najzanimljivijih borbi danas, nakon dvije vrlo neizvjesne runde, rezultat je bio neriješen te se je moralo ići u treću rundu koja je također završila neriješeno, nakon toga je slijedio zlatni bod u kojem je Lanina protivnica bila sretnija te prva uspjela zadati bod. Lani je falio sam djeličak sportske sreće da dođe do medalje, no danas je za nju nažalost nije bilo.
Naši seniori Miroslav Grgić i Mateo Đudarić osvojili su drugo mjesto u timskoj borbi. Mateo je također osvojio treće mjesto u svojoj kategoriji te naš stari lisac Miroslav osvojivši 1. mjesto u seniorskoj konkurenciji do 89 kg nam je pokazao da se sa njim ne smije šaliti.
Ukupno u prvom danu smo osvojili četiri bronce, dva srebra te dva zlata, što je više nego očekivano. Veliko bravo za sve, pogotovo našim najmlađim natjecateljima što su uopće imali hrabrosti nastupiti na tako velikom turniru (preko 1850 natjecatelja iz 31 zemlje) te su još u toj strašnoj konkurenciji uspjeli ostvariti tako dojmljive rezultate.
Naš klub je ukupno osvojio tri zlata, tri srebra te pet bronci na ovom vrlo jakom Europskom kupu.
Zauzeli smo 18. mjesto na ukupnom klupskom poretku, što je vrlo velik uspjeh, jer je nastupilo gotovo 180 klubova s četiri kontinenta.
Osvajači medalja: Ema Pleše, Lucija Komlenić, Ivan Pavao Nikolić, Ivana Mišković ,Mislav Jaić, Mateo Đudarić i dupli zlatni naš trener Miroslav Grgić
U Sarajevu je nastupalo naših 11 natjecatelja koji su osvojili devet zlata, šest srebra i jednu broncu.
Prošlog vikenda smo nastupili u Zaboku na otvorenom turniru gdje je nastupilo tristotinjak natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. KBK Moslavac je nastupio s 10 natjecatelja te osvojio pet zlata, dva srebra i tri bronce. Zlatna odličja su osvojili junior Mislav Jaić u PF - 69kg, starija kadetkinja Ivana Mišković u PF i LC - 65kg i senior Mateo Đudarić u PF u kategorijama - 74kg i - 79kg. Srebra su osvojili Mislav Jaić u LC - 69kg i Antea Rusan koja je briljirala na svom prvom nastupu u kategoriji LC - 60kg. Bronce su osvojili Petar Beronić u mlađim kadetima PF +47 kg te Ana Nikolić u kategoriji mlađih kadetkinja - 32kg. Još su nastupili Ivan Pavao Nikolić, Lana Noha, Lucija Komlenić i Jakov Štrk koji su nažalost izgubili u kvalifikacijskim borbama, no moramo spomenuti da je svaki protivnik koji je izbacio bilo kojeg našeg predstavnika na kraju osvojio prvo mjesto u toj kategoriji (nismo imali sreće u ždrijebu). Mislav Jaić je proglašen najboljim juniorom discipline PF, Mateo Đudarić je proglašen najboljim seniorom u disciplini PF" – poručuju iz kluba.