nk dinamo m„Protekla je godina za naš Klub bila iznimno bogata različitim aktivnostima"- naglašeno je na skupštini Nogometnog kluba Dinamo iz Osekova.


Predsjednik Roman Rosavec podsjetio je kako je Klub uz niz sadržaja uspješno proslavio 50. obljetnicu svog kontinuiranog djelovanja te zahvalio ovim putem članovima na angažmanu u organizaciji ovog programa kojemu su nazočili istaknuti djelatnici HNS-a na čelu sa Davorom Šukerom. „Ušli smo u 1. Županijsku ligu te osnovali pogon limača u kojem nam, zbog nedostatka djece, kao i u pionirima većinom igraju djevojčice. Svi pogoni redovito treniraju i takmiče se u ligama kao i na turnirima. Uz pomoć Grada Popovače izgradili smo tribine i rasvjetu na igralištu, a tijekom proteklog razdoblja u skladu s mogućnostima nadopunili smo sportsku opremu i rekvizite te pripremili teren za izgradnju garaže. Klub čini iznimne napore u radu s djecom i mladima, usprkos činjenici da nema dovoljno djece u Osekovu"- istaknuo je predsjednik Kluba Roman Rosavec te naglasio veliko značenje korištenja sportske dvorane nove OŠ Zorke Sever što uvelike unaprjeđuje kvalitetu održavanja treninga u zimskim mjesecima. Izvješća o radu svih ekipa na Skupštini su predstavili pojedinačno svaki od trenera.
Kao prioritetni cilj među aktivnostima planiranima za 2019. godinu, NK Dinamo ističe ostanak u 1. Županijskoj ligi, a također se predviđa i nastavak ulaganja u kvalitetu uvjeta za rad Kluba.
Ovogodišnju skupštinu NK Dinamo Osekovo pozdravili su, pored ostalih gostiju, sisačko- moslavački župan Ivo Žinić, zamjenik gradonačelnika Ivan Križanić, predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Popovače Željko Kasik, predsjednik Nogometnog središta Kutina Mirko Letić i drugi.