šnk jelengrad 8 mŠportski nogometni klub Jelengrad iz Gornje Jelenske proteklog je vikenda održao godišnju skupštinu na kojoj je predsjednik kluba Zlatko Medaković podnio Izvješće o radu za 2018. godinu.


„Uz dobro odigrane pripreme, proljeće se odigralo vrlo dobro, da bi na kraju sezone osvojili 9. mjesto, što je dobar rezultat nakon povratka u 2. ŽNL. Što se tiče mladeži još uvijek smo držali ekipu na okupu, odigrali smo sve utakmice. U pripremi za novu sezonu odlučili smo dosta sredstva uložiti u najmlađe. Kupljene su lopte, kopačke te smo dopunili trenirke. Pioniri na kraju sezone zauzimaju 11. mjesto a juniori 7. mjesto. Sve pohvale pojedinim juniorima i pionirima koji su iznijeli veliki teret prvenstvenih utakmica. Nadam se da ćemo ovu polu sezonu izgurati do kraja, registrirajući nove pionire i juniore. Trenutno seniorska ekipa radi na pojačavanju svoga kadra. Od važnijih projekata van nogometa, riješili smo problem vode na igralištu. Ovom prilikom zahvaljujemo se Gradu Popovači, ZŠUGP i svima koji su nam na bilo koji način pomogli" – poručio je Medaković.
Skupštini je uz članove i ostale goste nazočio zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, predsjednik Gradskog vijeća GP Ivica Keser, predsjednik ZSU GP Željko Kasik te predsjednik NS Kutina Mirko Letić.