branitelji hrvatske 3 mNa izbornoj skupštini Udruge branitelja Hrvatske SMŽ za novog predsjednika izabran je još jednom Željko Pačarek.


Od aktivnosti tijekom 2018. godine istaknute su sljedeće: redovna godišnja skupština 2018. Godine, redovno poslovanje tijekom godine, uređenje kluba branitelja i skladišta-voda i redovno održavanje prostorija i nabavka raznog suđa, druženje članova udruge u klubu branitelja s redovnim mjesečnim sastancima-svaki mjesec redovni sastanci članova udruge vezano za realizaciju projekata, druženja članova udruge i gledanje raznih nogometnih ili rukometnih utakmica, Vincekovo u Voloderu-projekt realiziran zajedno sa Udrugom Voloderska jesen i KUD Moslavec, državni susreti branitelja u Voloderu- projekt realiziran zajedno sa Udrugom Voloderska jesen, KUD Moslavec, Veteranskim klubom Branitelj i HVIDRa Grada Popovače u kojem je sudjelovalo više od 20 ekipa u sportskom natjecanju, Moslavački kotlić- projekt realiziran zajedno sa Udrugom Voloderska jesen u kojem je sudjelovalo 16 ekipa u natjecanju u kuhanju graha, obilježavanje svih državnih obljetnica i praznika, gospodarska izložba braniteljskih zadruga i obrta na kojoj je sudjelovalo 20 obrta, zanata i udruga kao i braniteljskih zadruga, Voloderski kotlić- projekt realiziran zajedno s Udrugom Voloderska jesen na kojem je sudjelovalo 16 ekipa u natjecanju u kuhanju gulaša, turnir Ulica protiv ulice -projekt realiziran zajedno s NK Voloderom, obilježavanje obljetnice akcije „Oluja", Maraton Zagreb - Vukovar– organizacija punkta za okrjepu trkača, susreti branitelja u Petrinji i Sisku, obilježavanje godišnjice Vukovar paljenje lampiona u centru Volodera, pokloni za djecu članova udruge povodom Božića, Badnjak u Voloderu....
Skupštinu udruge svojim su dolaskom podržali zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, predsjednik Gradskog vijeća GP Ivica Keser, ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice prim. Marina Kovač i ostali gosti i članovi.