Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport Održana godišnja skupština NŠK Voloder
Održana godišnja skupština NŠK Voloder
Četvrtak, 14 Veljača 2019 10:52

nšk voloder 5 mProteklog vikenda godišnju skupštinu održao je nogometni športski klub Voloder iz Volodera, na kojoj su svi treneri podnijeli svoja Izvješća o radu iz proteklog razdoblja.


„U rad limača bilo je uključeno 28 igrača, u dobi od 6 do 10 godina. Treniralo se 2-3 puta tjedno plus utakmica. U sezoni 2017./2018. u 20 utakmica ostvareno je 16 pobjeda, tri neriješena ishoda te jedan poraz, što je rezultiralo drugim mjestom na tablici. U početak natjecateljske sezone 2018./2019. u ekipi je bilo 29 igrača, od toga tri igračice. Ostvarene su dvije pobjede i osam poraza. Odaziv treninzima je bilo vrlo velik.
Pioniri su prošlu sezonu završili na trećem mjestu s osvojenih 48 bodova. U sezonu 2018./2019. se krenulo ozbiljnije, s redovitijem dolascima na treninge, a pokazatelj toga je rezultat - prvo mjesto na polusezoni, u svih 11 utakmica su ostvarene pobjede.
Seniori u proljetni dio sezone kreću s posljednjeg mjesta. Pripreme su započele krajem siječnja, uz dobar odaziv na treninge. Treniralo se uglavnom na betonskom igralištu, povremeno u dvorani u Kutini. Zbog vremenskih neprilika prvo kolo je odgođeno, tako da smo dvije utakmice morali odigrat u Kutini na umjetnoj travi. Pobjeda protiv Vatrogasca 3:2, koja je poslužila kao stimulans momčadi, te na kraju je izboren opstanak u 1.ŽNL.
Za jesenski dio sezone 2018./2019. pripreme su počele sredinom srpnja. Uvjeti za treniranje su bili jako teški zbog vrućina, a igralište nema reflektore da bi se moglo trenirati iza 20 sati. Prvo kolo gubimo derbi protiv Osekova, ali u idućem kolu postižemo šest pogodaka u gostima kod Pešćenice. U polusezoni odigrali smo 15 utakmica, osam pobjeda, dva neriješena rezultata i pet poraza. S osvojenih 26 bodova, osvojeno je četvrto mjesto.
Bilo je uspona i padova u natjecateljskom dijelu, ponajviše zbog rada na terenu pojedinih igrača. Ove godine uz pomoć Grada Popovače, preuređene su svlačionice, tako da donekle zadovoljimo uvjete natjecanja u 1.ŽNL. Treba pohvaliti rad svih trenera i uprave koja je uvijek na raspolaganju. Naravno, puno hvala i vjernoj publici koja nas bodri na domaćim i gostujućim utakmicama" – stoji u izvješćima svih trenera.
Skupštinu su svojim dolaskom, između ostalih, podržali predsjednik NS SMŽ Davor Ivić, predsjednik NS Kutina Mirko Letić te predsjednik ZSU GP Željko Kasik.

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.