Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport Održana skupština ŠNK Ekonomik
Održana skupština ŠNK Ekonomik
Srijeda, 13 Veljača 2019 20:51

ekonomik mNa ovogodišnjoj skupštini ŠNK Ekonomik iz Donje Vlahiničke izraženo je nezadovoljstvo rezultatima koje je Klub ostvario u protekloj godini.

„Sezonu 2017./2018. završili smo na 7. mjestu tablice s gol razlikom 31:48. Osvojili smo 21 bod. Drugu sezonu zaredom smo osvojili manje bodova u proljetnom dijelu sezone, što pripisujem nedolascima na treninge i utakmice. U prvenstvo 2018./2019. ušli smo s popisom od 24 igrača i smatrao sam da će to biti dovoljno za prvenstvo. U prva tri kola osvojili smo samo jedan pad i došlo je do neobjašnjivog pada u igri ekipe. Polusezonu smo završili na razočaravajućem posljednjem mjestu. Sada smo u prijelaznom roku doveli tri igrača koja mogu pomoći momčadi. Trebamo se trgnuti iz pesimizma te uz pomoć Izvršnog odbora pokušati vratiti staru slavu ŠNK Ekonomik"- istaknuto je u izvješću trenera.
Izvršni odbor kluba na sastancima održanima tijekom prošle godine uglavnom je razmatrao poteškoće s kojima se ŠNK Ekonomik susreće, te se bavio aktivnostima vezanima za održavanje terena i klupskih prostorija. U ime Radnog predsjedništva ove Skupštine Željko Kasik izrazio je zadovoljstvo činjenicom da su upravo u tijeku radovi na rekonstrukciji krovišta na objekta svlačionica, a kao prioritetni cilj u usvojenom Planu rada naglašeno je poticanje i promicanje sporta kroz redovno održavanje treninga i utakmica.
Skupštinu su pored ostalih gostiju pozdravili predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser, predsjednik Nogometnog središta Kutina Mirko Letić te predstavnici prijateljskih nogometnih klubova u okolici.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.