Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport Godišnja skupština VNK Branitelj
Godišnja skupština VNK Branitelj
Srijeda, 13 Veljača 2019 14:20

vnk branitelj 4 mGodišnju skupštinu održao je i Veteranski nogometni klub Branitelj iz Popovače na kojoj je istaknuto kako je klub u protekloj godini bio vrlo aktivan.


„Naš klub u 2018. godini moglo bi se reći je bio vrlo aktivan. Ne samo kroz natjecateljski dio, već i organizacijski kroz prijateljske utakmice s Budaševom i Garešnicom te sudjelujući na memorijalnim i tradicionalnim turnirima u Velikoj Ludini, Osekovu te Popovači . Tijekom godine smo nabavljali sportsku opremu, kao i sve potrebno za natjecanje, da bi se natjecali u ligi vetarana NS Kutina, a kojima se ovim putem i zahvaljujemo oko stručne i savjetodavne pomoći. Natjecanje iziskuje financijsku konstrukciju, koju ne bi imali, da nije bilo Zajednice sportskih udruga grada Popovače i Grada Popovače.
Također, zahvaljujemo se ŠNK Moslavac i njegovoj upravi, na ustupanju igrališta, svlačionica te pomoći oko logistike.
Vezano za natjecateljski dio, sezonu 2017./2018. smo završili na petom mjestu. Uz više sreće te bolji odaziv (ozljede), moglo se završiti i na višem mjestu. U sezonu smo ušli optimistično, ali su se zaredali neriješeni rezultati, na polusezoni smo bili četvrti iza vodećih Moslavine, Vatrogasca i Volodera. Natjecanje bi više trebali gledati kao rehabilitaciju i priliku za druženjem. Nadamo se daljnjoj pomoći svih ranije navedenih, a naša vrata su otvorena svima koji će poštovati statut i boje kluba" – poručuju iz kluba.
Skupštinu je podržao i gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković zajedno s predsjednikom Gradskog vijeća GP Ivicom Keserom, predsjednikom ZSU GP Željkom Kasikom i predsjednikom NS Kutina Mirkom Letićem.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.