Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport Ivica Keser novi predsjednik ŠNK Moslavac
Ivica Keser novi predsjednik ŠNK Moslavac
Srijeda, 13 Veljača 2019 11:37

šnk moslavac 4 mNa ovogodišnjoj skupštini Športskog nogometnog kluba Moslavac Popovača izabrano je novo vodstvo udruge. Za predsjednika je imenovan Ivica Keser, a dopredsjednika Denis Pedić.


Nogometni klub Moslavac u 2018. godini ušao je u natjecateljsku sezonu sa sedam ekipa: prstići, limači I, limači II, mlađi pioniri, stariji pioniri, juniori i seniori.
„Trenutno klub ima 150 registriranih igrača. Svaka sekcija uz stručno vodstvo licenciranog trenera odrađivala je 3-4 puta tjedno treninge, kako na travnatoj podlozi tako i u sportskoj dvorani i umjetnoj travi, dok su se natjecateljske utakmice odvijale tijekom vikenda prema unaprijed dogovorenom rasporedu iskazanome u službenima Glasilima NS SMŽ i NS Kutina – zavisno u kojoj je lizi prijavljena selekcija. Pri NS SMŽ (pristići, limači I, ml.pioniri, st.pioniri, seniori) i NS Kutina( limači II, juniori) natjecateljska proljetna sezona krenula je od ožujka 2018. godine do lipnja, dok je jesenski dio krenuo krajem kolovoza do sredine prosinca 2018. godine.
Uprava je osigurala svim pogonima sportske trenirke, podmajice, lopte i sportske rekvizite za kvalitetno obavljanje trenažnog procesa te osigurala svakoj kategoriji mlađih uzrasta hranu i osvježavajuće piće pri odlasku na gostujuće utakmice.
Uspjela se izvršiti rekonstrukcija dotrajale vodovodne instalacije u obje svlačionice te adaptacija sanitarnog čvora u prostorijama sudaca.
U suradnji s gradom Popovačom, kreće realizacija projekta postavljanja krovne zaštite nad tribinama te ovom prilikom bi zahvalili gradu Popovači i gradonačelniku na njihovoj potpori, jer bez njih ta realizacija ne bi bila moguća. Javnim pozivom odabran je izvoditelj, a radovi kreću čim vremenske prilike dozvole. Također se nadamo da ćemo uskoro dobiti i pozitivan odgovor za izgradnju novog objekta svlačionica ŠNK Moslavac.
Pilot projekti organizacije turnira (također u suradnji s Gradom Popovača i TZ grada Popovače) odlično su realizirani i prihvaćeni od ekipa koje su sudjelovale kao i brojnih posjetitelja ljubitelja nogometa. ŠNK Moslavac je u lipnju 2018. godine organizirao III. Turnir Prstića na kojem je bilo prijavljeno 12 ekipa s našega područja i šire (NK Segesta SK, Moslavina KT, NK Garić, NK Sokol Velika Ludina, NK Libertas Novska – dvije ekipe, NK Garešnica, NK Frankopan, SNK Moslavac – dvije ekipe). Organizacije i odaziv su bili zadovoljavajući, kao i sam natjecateljski dio, što se pokazalo kao dobar projekt od strane ŠNK Moslavac. Taj projekt uvršten je u redovno poslovanje kluba te će se organizirati i za ubuduće. Dobili smo pozitivno mišljenje Grada Popovače, koji će i u sljedećima godinama podržati taj naš projekt.
Također, projekt organizacije III. noćnog turnira u srcu Moslavine za ekipe seniora i veterana, što se također pokazao kao odlična ideja. Turnir je trajao tri dana, drugi vikend u kolovozu, na kojem je prisustvovalo osam ekipa seniora te četiri ekipa veterana. Odaziv je bio zadovoljavajući, što je pokazao i broj gledatelja koji su prisustvovali održavanju utakmica na glavnom terenu u noćnim satima. Projekt je također uvršten u redovito poslovanje te će se organizirati i ubuduće.
Ovom prilikom ponovo zahvaljujemo gradu Popovači i TZ grada Popovače na podršci organizacije oba projekta.
Tijekom 2018. godine progon Prstića, Limača, Pionira i Seniora sudjelovao je na mnogobrojnim turnirima u Križu, Novskoj, Petrinji, Sisku, Garešnici, Kutini, Lipovljanima, Ivanić Gradu, Velikoj Ludini i Osekovu. Pokazano je dobro usvojeno znanje dobiveno od stručnoga kadra, a postignuti su i odlični rezultati. Taj potez pokazao se dobar te će se sekcije i dalje prijavljivati na sve turnire u nogometu u blizini našeg mjesta, naravno i šire.
U više navrata pogon prstića i limača posjetio je prostore NK Dinamo u Zagrebu, te su odigrane prijateljske utakmice s protivnicima u istim kategorijama. Uz odlično prezentirano znanje, pokazana je i vrlo čvrsta igra bok uz bok velikog kluba, bez velike razlike u rezultatu.
ŠNK MOSLAVAC je zadovoljan dodijeljenim sredstvima od strane grada Popovače i ZSUGP, ali mi svi ovdje vjerujemo da će doći bolja vremena i da će se moći više ulagati u sport i sportske objekte, koji će doprinijeti društvenom i sportskom razvoju na području grada i šire, te stvoriti nove talente kojima ćemo se ponositi, jer su iz našeg grada.
Posebno se zahvaljujemo svim članovima IO, trenerima i posebno roditeljima bez kojih sigurno ne bi bili u mogućnosti odigrati 215 utakmica i ostvariti vrlo kvalitetne rezultate, jer odlazak na utakmice je isključivo organiziran dobrovoljnim prijevozom roditelja i ostalih članova kluba.
S obzirom na trenažni dio na pomoćnom igralištu uspjeli smo uz pomoć roditelja i donacija tvrtke „Košćal" napraviti male tribine, a ovim putem im se zahvaljujemo njihovoj velikodušnoj pomoći. Također, posebno ću se zahvaliti financijskim donacijama tvrtkama Atollo, Podgorski usluge, Trafex, Roth-Čerina, Kapitel, ali i PIK Vrbovcu te pekari Vikend Popovača, i gosp. Luki Sarafu na donaciji sportske opreme u vrijednosti preko 15.000,00 kuna.
Na kraju još jednom zahvaljujem gradonačelniku Josipu Miškoviću, dogradonačelnicima, gradskim vijećnicima i predsjedniku ZŠUGP koji su najzaslužniji za poboljšanje uvjeta nogometnog kluba Moslavac Popovača te podržavaju naš rad i njegovo djelovanje.
Također, ne smijemo zaboraviti i podršku od strane Sisačko Moslavačke Županije što je prepoznata naša vizija doprinosa razvoja sporta i rad s mladima, posebno nogometa na području županije i grada. Zahvaljujemo se Nogometnom savezu SMŽ i Nogometnom središtu Kutina na odličnoj suradnji i potpori, kao i logističkoj podršci u realizaciji naših projekata.
I na kraju zahvaljujemo se svim igračima i onim malima koji traže svoje mjesto na terenu do onog seniora koji pokazuje svoj talent izbrušen dugogodišnjim radom i trudom uz budno oko stručnog kadra" – poručili su iz kluba.
Skupštinu su svojim dolaskom uveličali zamjenik SMŽ Roman Rosavec, gradonačelnik GP Josip Mišković, predsjednik NS SMŽ Davor Ivić sa suradnikom Vladom Svilokosom, predsjednik NS Kutina Mirko Letić te predsjednik ZSU GP Željko Kasik.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.