šnk moslavina 1 mŠportski nogometni klub Moslavina iz Donje Gračenice održao je godišnju skupštinu kluba na kojoj je podneseno Izvješće o radu za proteklu godinu.


„S početkom 2018. godine krenuli smo s priprema u dvorani u Osnovnoj školi Vladimir Vidrić u Kutini gdje smo svaku nedjelju imali termin od sta i pol gdje smo radili na jačanju snage i izdržljivosti igrača, a nikad nas nije bilo manje od 10 do 15.
Prije početka prvenstva odradili smo tri trening na umjetnoj travi u Kutini koji nam je puno pomogao nakon treninga u dvorani da se prilagodimo vanjskim uvjetima za početak sezone. Moramo se zahvaliti našem igraču Matiji Lampertu koji nam je to i omogućio sa svojim sponzorstvom. Početkom 3. mjeseca počeli su i radovi na igralištu. Prva radna akcija bila je priprema igrališta za nastavak sezone te uređenje svlačionica i prostorije iznad svlačionica. U proljetni dio sezone ulazimo spremniji nego prijašnjih godina, a to pokazuju i rezultati na kraju sezone 2017./2018. gdje od ukupno 10 ekipa završavamo na 4. mjestu s 32 osvojena boda. Možda smo mogli i bolje, ali rezultati će doći nadam se u narednim godinama. Vikend poslije završetka sezone održali smo revijalnu utakmicu između prve ekipe i navijača te igrača koji su igrali za naš klub. Prilikom tog druženja okupilo se i dosta mještana Donje Gračenice i jako smo zadovoljni odazivom i potporom klubu i njegovom radu.
Kao i svake godine krećemo odmah u organizaciju memorijalnog turnira Golubić – Bahlen – Zorko gdje na turniru sudjeluju četiri ekipe. Sponzorstvo nad peharima za naš memorijal bio je Nogometno središte Kutina i zahvaljujemo im se na tome.

šnk moslavina 2 1
U novu sezonu 2018./2019. krećemo s novim pojačanjima iz susjednog nam sela koji su svojom igrom i zalaganjem jako pridonijeli našoj igri, a to se vidi i po rezultatima jesenskog dijela prvenstva gdje na kraju završavamo na 2. mjestu od 11 ekipa s 25 bodova. Nadam se da ćemo tim tempom i pobjedama nastaviti i u proljetnom dijelu prvenstva.
Tijekom godine kupili smo nešto opreme za klub te tri lopte.
Moram spomenuti našeg bivšeg igrača Josipa Fiolića koji je u kontaktu s vodstvom kluba pridonio da se realizira sponzorstvo klubu od 5.000,00 kn i jako smo mu zahvalni na tome, jer u ovim teškim vremenima za udruge puno nam znači svaka kuna.
Kroz godinu održali smo devet sastanaka Upravnog i Nadzornog odbora.
Moram se zahvaliti vjernim navijačima koji nas prate kako na domaćim, tako i na gostujućim utakmicama i sve ih je više i to nam puno znači.
Na samom kraju svog izvješća zahvalio bi se svim igračima, članovima kluba i naravno Upravnom i Nadzornom odboru na podrški i pomoći koji su pridonijeli boljitku ovog klubu. I nadam se da ćemo tim tempom nastaviti u narednoj godini" – stoji u izvješću.

šnk moslavina 3 2
Skupštinu su svojom nazočnošću podržali zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, zamjenici gradonačelnika Grada Popovače Ivica Petrović i Ivan Križanić te predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Popovače Željko Kasik.