85 godina nk moslavac mU Domu kulture u Popovači svečano je obilježena 85. godišnjica športskog nogometnog kluba Moslavac. Tom prilikom svima okupljenima prezentiran je rad ovog kluba od samih početaka nastajanja istog, odnosno od 1933. godine, a prema podacima koji su pronađeni u arhivi, što kluba, što privatnih osoba.


ŠNK Moslavac se tako prisjetio osoba najzaslužnijih za nastajanje kluba, bivših predsjednika, najboljih rezultata kroz povijest i gostovanja velikih klubova u našoj maloj Popovači.
Uvijek su prihvaćali amaterizam kao osnovu svog djelovanja i unapređivanja nogometnog sporta. Za minulih 85 godina postojanja Moslavac je dokazao da toj značajnoj društvenoj djelatnosti nisu bili jedini ciljevi samo zabava, rekreacija, društveni život i zbližavanje ljudi, već i mnogo više od toga. Generacije članova kluba urezale su dubok i neizbrisiv trag u društvena zbivanja Popovače i njene okolice.
Naglašeni su i infrastrukturni projekti na samoj lokaciji nogometnog igrališta - 2013. godine ŠNK Moslavac zajedno u suradnji s Gradom započeo je izgradnju tribina, a 2014. godine pokrenuo se projekt rasvjete na igralištu, koja je postavljena 2015. Također, uz glavno, napravljeno je i pomoćno igralište koje je dobilo licencu za odigravanje utakmica mladeži. Tijekom ove godine postavljen je i jedan dio rasvjete na to igralište, kao i male tribine. Prema europskim fondovima prijavljen je projekt novih prostorija kluba, a u tijeku je i izbor izvođača radova za izgradnju krova nad velikim tribinama.
Već tri godine zaredom ŠNK Moslavac organizira Moslavić kup i Noćni turnir u srcu Moslavine, na kojem sudjeluje veliki broj ekipa.
Športski nogometni klub je ovu priliku iskoristio i za podjelu zahvalnica svima onima koji su kroz sve ove godine klubu bili bezrezervna podrška, a ovu svečanu obljetnicu svojim prisustvom uveličali su zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković, predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser, zamjenik gradonačelnika GP Ivica Petrović, predsjednik nogometnog saveza SMŽ i član Izvršnog odbora HNS Davor Ivić zajedno s tajnikom NS SMŽ Damirom Nogićom, predsjednik NS Kutina Mirko Letić s tajnikom Vitasom Sokolom, predsjednik Zajednice športskih udruga GP Željko Kasik, predsjednik zbora sudaca Ivan Valešić i disciplinski sudac Željko Trdišević, predsjednici nogometnih klubova s popovačkog područja, bivši, sadašnji i budući igrači te ostali dragi gosti.