prva utakmica mPo prvi puta ŠRK „MOSLAVAC" Popovača imao je priliku organizirati domaćinstvo u svojem gradu u športskoj dvorani.

„U subotu smo bili domaćini 3. kruga međužupanijske lige za djevojčice 2006. godište gdje su nam u goste došli klubovi iz Svete Nedelje - ŽRK SLOGA, Križa - ŽRK TRNINA i Zagreba -RK TREŠNJEVKA. Također, isti dan smo ugostili i klub ZG DUBRAVA 2, a s kojim smo odigrali 9. kolo 2. Hrvatske lige za dječake 2006. godište.
Ovom prilikom zahvaljujemo na dolasku i podršci zamjeniku župana SMŽ Romanu Rosavcu, gradonačelniku Grada Popovače Josipu Mišković i njegovim suradnicima koji su uvijek otvoreni za suradnju. Zahvala i predsjedniku ZSU Grada Popovače Željku Kasiku i svim članovima Zajednice na suradnji i pomoći koja nam je uvelike olakšala preseljenje i početak rada u novoj dvorani. Hvala ravnateljici OŠ Zorka Sever Zvjezdani Martinec na udomljavanju našeg kluba. Hvala i domarima škole na rješavanju „sitnica" koje život znače i tetama čistačicama koje su se od ranog jutra pobrinule da dvorana bude besprijekorno čista. Hvala i svima ostalima, djeci, roditeljima, bakama i djedovima, prijateljima što su navijali s nama i nadamo se proveli ugodne trenutke. Dođite nam opet i povedite druge koji možda još ne znaju da od danas mogu pratiti rukometni sport i u svojem gradu" – poručuju iz rukometnog kluba.