SRK letak upis 2018 1 mŠportski rukometni klub Moslavac Popovača obaviještava sve zainteresirane o treninzima i upisima:

"Nakon strpljivog čekanja, od 1.10.2018. počinju treninzi u novoj školskoj športskoj dvorani OŠ Zorke Sever Popovača. Treninzi će se održavati utorkom, srijedom i četvrtkom od 18h do 21h, a raspored prema godištima i rasporedu trenera.

U novu sezonu ulazimo pojačani s još jednom trenericom, Anom Zrinščak, magistricom kineziologije, koja će raditi s najmlađim uzrastima i početnicima (2010.g. i mlađi te početnici u kategorijama mini i super mini rukomet). Ostatak jakog stručnog tima još čine profesor Damir Štimac, magistar kineziologije, trener natjecateljskih generacija dječaka i djevojčica u mini rukometu (2008. godište i mlađih) te trener Matija Vincar, magistar kineziologije, trener natjecateljske generacije dječaka i djevojčica u rukometu 2006. godište i mlađih. Trenerica Tanja Prevendar zbog objektivnih razloga neko vrijeme radi pauzu u treniranju, no sigurni smo se da će s nestrpljenjem čekati trenutak da se vrati u dvoranu.

Uz pomoć novih sprava i rekvizita za vježbanje, treneri s djecom pomno planiraju svaki detalj, kako bi u sezonu djeca ušla spremna te je uspješno privela kraju, bez neželjenih ozljeda i samo s dobrim uspomenama.

UPISI!

Upisi djece svih dobnih skupina, generacija 2006. godište i mlađih, traju kroz cijelu godinu, tako da pozivamo svu djecu našeg kraja da budu dio jedne uspješne ekipe i treniraju najtrofejniji hrvatski sport, natječu se u raznim rukometnim ligama, upoznaju prijatelje po cijeloj državi, i žive jedan prekrasan sportski život.

Upisi se rade na treninzima (bilo koji trening, ovisno o dobnoj skupini), a dodatne informacije oko upisa možete saznati kod trenera:

Matija Vincar, osobni kondicijski trener, Magistar kineziologije, Kineziološki fakultet u Zagrebu

Trener – rukomet (dječaci i djevojčice 2006./2007.g. i mlađi)

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gsm: +385 99 2167 667

Damir Štimac, profesor fizičke kulture, Magistar kineziologije, Kineziološki fakultet u Zagrebu

Trener mini rukomet (dječaci i djevojčice 2009.g. i mlađi):

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gsm: +385 91 5049 400

Ana Zrinščak, Magistar kineziologije, Kineziološki fakultet u Zagrebu

Trenerica super-mini rukomet (dječaci i djevojčice 2009.g. i mlađi; početnici):
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gsm: +385 91 193 5326

Ili na E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Molimo roditelje da kod prvog dolaska na trening i prilikom upisa, donesu OIB i datum rođenja djeteta te kontakte roditelja zbog servisnih informacija.

Vaš ŠRK MOSLAVAC POPOVAČA".

SRK letak upis 2018 2 1