sisak sirela vU subotu je na kuglani u Sisku odigrana utakmica 1. kola 1. B HKLS. Pobjedom protiv ekipe Sirela iz Bjelovara, kuglači KK Ciglenica zasjeli su na prvo mjesto u poretku.

„Pobjedom u utakmici protiv ekipe Sirele iz Bjelovara uspješno smo otvorili natjecanje u novoj sezoni, po prvi puta u 1. B HKL. Utakmica je bila poprilično uzbudljiva bez obzira na veliku razliku u čunjevima na kraju, a naš ukupni rezultat je najveći unatrag 5-6 proteklih sezona"- ističu iz KK Ciglenica.
Iznimno visok ukupni rezultat donio im je i visoku pobjedu kojom su zasjeli na prvo mjesto nakon odigranog 1. kola. „Koliko su ti rezultati odraz forme a ne trenutne inspiracije vidjet ćemo već iduće kolo kada igramo protiv ekipe „Obrtnik-Torbar" iz Zagreba s kojima još nismo imali prilike odmjeriti snage, ali utakmica će biti daleko neizvjesnija čak i ako ponovimo rezultate iz ove utakmice. Naravno, priprema kuglane u Sisku, koja je bila na vrlo visokom nivou dosta je utjecala i na broj srušenih čunjeva. Nažalost, vrlo je upitno koliko ćemo mi to moći iskoristiti s obzirom da treniramo na kuglani u ŠC Kutina koja je dijametralna suprotnost kuglane u Sisku"- zaključuju kuglači članovi KK Ciglenica.

sisak sirela1
Više o ovom natjecanju možete pratiti ovdje.