rk moslavac vIz Rukometnog kluba 'Moslavac' Popovača obavještavaju o početku nove natjecateljske sezone i upisima djece u Klub.

'Ljeto i školski praznici završeni. Danas je prvi dan škole, a naši mladi rukometaši i rukometašice započele su novu natjecateljsku sezonu 2018/19.g.
Nakon strpljivog čekanja, od ove sezone počinju treninzi i natjecanja i u novoj školskoj sportskoj dvorani, te ćemo napokon dobiti i super modernu dvoranu, te biti po prvi puta i pravi domaćini na natjecateljskim utakmicama. Osim u novoj školskoj sportskoj dvorani, treninzi će se odvijati i u postojećoj, no o detaljima i terminima informirat ćemo Vas naknadno.
U novu sezonu ulazimo sa trenerskim dvojcem - jakim stručnim timom u nadolazećim klupskim izazovima, profesorom Damirom Štimcem, trenerom naših najmlađih članova, te trenerom Matijom Vincar, trenerom starijih natjecateljskih ekipa. Trenerica Tanja Prevendar zbog objektivnih razloga radi pauzu u treniranju neko vrijeme, no sigurni smo se da će sa nestrpljenjem čekati trenutak da se vrati u dvoranu.
Uz pomoć novih sprava i rekvizita za vježbanje, treneri sa djecom pomno planiraju svaki detalj, kao bi u sezonu djeca ušla spremna, te uspješno je privela kraju. Treninzi za sve dobne skupine bit će organizirani uskoro u školskim dvoranama, a u međuvremenu treninzi za djevojčice i dječake 2006., 2007. i 2008. godišta, koji su već u sustavu natjecanja pod trenerom Vincarom, odvijaju se ovaj tjedan na betonskom igralištu u Sportskom parku NK Moslavca. Daljnji raspored termina treninga objavit ćemo uskoro.
UPISI!
Upisi djece svih dobnih skupina, generacija 2006.godište i mlađih, traju kroz cijelu godinu, tako da pozivamo svu djecu našeg kraja da budu dio jedne uspješne ekipe i treniraju najtrofejniji hrvatski sport, natječu se u raznim rukometnim ligama, upoznaju prijatelje po cijeloj državi, i žive jedan prekrasan sportski život.
Upisi se rade na treninzima (bilo koji trening, ovisno o dobnoj skupini), a dodatne informacije oko upisa možete saznati kod sljedećih kontakata:
Vladimir Kocet, predsjednik kluba, Gsm: +385 91 167 0081
Miroslav Hubak – koordinator ekipa, Gsm: +385 ‎98 711 581
Ili na E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Vaš ŠRK MOSLAVAC POPOVAČA