lopta m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 29. KOLO
Jednom riječju golijada je prevladala u ovom kolu, postignuto je 48 zgoditaka, što će reći šest po utakmici i opet pohvala strijelcima.

Tratinčica je procvala nakon što su igrači Sokola izrešetali desetkom mrežu Šartovca. Moslavina ne propušta ništa slučaju, ovaj puta Kanarinci su primili devet komada u Kutini što je domaćim igračima poslužilo kao priprema uoči kvalifikacije za MŽNL-u.
Vatrogasac je opet odigrao dobro i to na gostovanju u Rajiću domaćinu, koji je već i praktički drugoligaš zabio pola tuceta. I Topusko je na gostovanju kod Metalca odigralo dobro i uzelo bodove postigavši pet zgoditaka. Sloga i TŠK te Frankopan i BSK podijelili plijen. Banovac je dosta teško slavio u sudaru s Lekenikom koji je na četrnaestom mjestu. U Derby susretu kola Moslavac je na teškom gostovanju u Novskoj slavio protiv drugo plasiranog Libertasa dva razlike, koji je tim porazom pao na četvrto mjesto. Rezultati 29. kola: Libertas-Moslavac 0:2, Sokol-Vatrogasac 2:6, Sloga-TŠK 2:2, Moslavina-Voloder 9:1, Sokol L-Šartovac 10:0, Frankopan-BSK 1:1, Metalac-Topusko 2:5, i Banovac-Lekenik 3:2. Poredak na ljestvici: Moslavina 72, Topusko 46, Frankopan i Libertas 45, Sokol L43, Vatrogasac 42, Moslavac i Sloga 41, TŠK 39, Metalac 38, BSK 37, Lekenik 35, Voloder i Šartovac 37 i Sokol 22 boda. U posljednjem kolu 3. lipnja 2018. godine u 18.00 sati igraju: Moslavac-Banovac, Lekenik-Metalac, Topusko-Frankopan, BSK-Sokol L, Šartovac-Moslavina, Voloder-Sloga, TŠK-Sokol i Vatrogasac-Libertas.