Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport NK Dinamo Osekovo obilježava 50 godina djelovanja

Najave


NK Dinamo Osekovo obilježava 50 godina djelovanja
Srijeda, 16 Svibanj 2018 08:16

tv mNK Dinamo Osekovo u petak i subotu, 18. i 19. svibnja 2018. godine obilježava 50 godina aktivnog rada i djelovanja. 

"NK Dinamo Osekovo osnovan je 1968. godine i broji 565 članova, od koji se njih 126 natječe  kategorijama pristići, limači, pioniri, juniori, seniori i veterani. Također, mjesto Osekovo je jedno od začetnika kulture tamburica na ovom području, a 'Tamburaška večer' je manifestacija upravo proizišla iz takve vrste ljubavi te je posvećena samopromociji mladih tamburaških sastava. Tako će ove godine mjesto Osekovo i NK Dinamo Osekovo spojit dvije ljubavi: nogomet i tamburice i pokazati zašto jedno bez drugoga ne može" - poručuju iz kluba. 

U petak, 18. svibnja predviđeno je službeno otvorenje programa u 18.00 sati, nakon kojeg će uslijediti Tamburaška večer uz Branka Uvodića te nastup TS Fijaker. Program u subotu, 19. svibnja započinje sv. misom u 12.00 sati u crkvi sv. Ane u Osekovu, nastavlja se prijateljskom utakmicom u 16.00 sati, a od 19.00 sati kreće nastup Prima banda, a u 21.00 sat Miroslava Škore. 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.