Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport KBK Moslavac iz Popovače najbolji klub na Prvenstvu Hrvatske
KBK Moslavac iz Popovače najbolji klub na Prvenstvu Hrvatske
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018 14:06

kbk moslavac prvenstvo 17 mKickboxing klub Moslavac iz Popovače sudjelovao je na Prvenstvu Hrvatske za seniore i mlađe kadete, a koje se održalo u Osijeku.


„Bilo je ovo uspješno natjecanje za naše seniore, imamo tri prvaka u tri različite kategorije u disciplini Pointfighting – Miroslav Grgić, Marko Filipović i Mateo Đudarić. Od mlađih kadeta sudjelovali su Petar Beronić i Grgur Trdenić, ali nažalost bez osvojenih medalja" – poručuje predsjednik kluba Jaić.
Važno je naglasiti kako je Kickboxing klub Moslavac iz Popovače proglašen najboljim klubom Hrvatske na ovom prvenstvu u disciplini Pointfighting – seniori.

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.