nk jelengrad mŠNK Jelengrad iz Gornje Jelenske održao je godišnju skupštinu na kojoj je osvrt na rad u protekloj godini predstavio predsjednik Kluba Zlatko Medaković.


„Pioniri zaslužuju sve pohvale, odazivali su se u dovoljnom broju i sezonu završili na 5. mjestu Lige B uz napomenu da smo bili najmlađa ekipa na terenu. U jesen smo godinu završili na 7. mjestu i u tom smo periodu već imali mnogo više problema sa igračkim kadrom, i to iz neobjašnjivih razloga. Juniori su u proljeće bili dobri zauzevši 5. mjesto, no u ljeti također nastaje problem s igračima kojeg uspijevamo riješiti i u jesenskom dijelu zadržavaju 5. mjesto. Napominjem kako odlaskom juniora prva ekipa ne bi mogla nastupiti u II. ŽNL. Seniori su ove godine ispunili svoje ciljeve te smo uz dobru pripremu u proljeće ostvarili osvajanje prvog mjesta. Osvojili smo ponovno III. ŽNL nakon tri godine takmičenja. Već treću godinu zaredom igrali smo finale KUP-a Grada no nažalost izgubili smo. Organizirali smo turnir u Gornjoj Jelenskoj koji je okupio osam klubova, a u natjecateljskom dijelu je u finalu ŠNK Jelengrad svladao Bratstvo iz Bazja"- podsjetio je Medaković te naglasio da već neko vrijeme igraju u otprilike istom sastavu te daju priliku mladim igračima.
Ulaskom u viši rang natjecanja ŠNK Jelengrad morao je osigurati radove na samom igralištu kao i potreban koridor poveznicu između igrališta i svlačionica, što je bilo odrađeno u vrlo kratkom roku. Ovom prilikom predsjednik Medaković na podršci je zahvalio Gradu Popovači, Zajednici sportskih udruga kao i Komunalnim servisima Popovača. „Svake godine činimo iznimno napore da da skupimo djecu oko kluba, no sve je teže u tome uspjeti"- zaključio Medaković te u sklopu iznošenja prijedloga Plana rada za 2018. Godinu istaknuo držanje seniorske ekipe na visokom nivou spremnosti te dopunu igračkog kadra.
Skupštinu ŠNK Jelengrad su pozdravili predsjednik zbora sudaca Ivan Valešić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Željko Kasik te gradonačelnik Josip Mišković koji se osvrnuo na izraženu problematiku nedovoljnog broja sudaca i trenera istaknuvši spremnost Grada Popovače da financijski podrži zainteresirane polaznike osposobljavanja za ove sportske djelatnosti.