nk moslavac 1 mNa godišnjoj skupštini Nogometnog kluba Moslavac Popovača izviješteno je kako se klub u 2017. godini natjecao sa šest ekipa - prstići, limači, mlađi pioniri, stariji prioniri, juniori i seniori.


„Trenutno klub ima sto trideset (130) registriranih igrača. Svaka sekcija uz stručno vodstvo licenciranog trenera odrađivala je 3-4 puta tjedno treninge, kako na travnatoj podlozi tako i u sportskoj dvorani, dok su se natjecateljske utakmice odvijale tijekom vikenda prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Uprava je osigurala svim pogonima sportske trenirke, podmajce, lopte i sportske rekvizite za kvalitetno obavljanje trenažnog procesa te osigurala svakoj kategoriji mlađih uzrasta hranu i osvježavajuće piće pri odlasku na gostujuće utakmice. Uspjela se izvršiti rekonstrukcija dotrajale vodovodne instalacije u obje svlačionice te adaptacija sanitarnog čvora u prostorijama sudaca.
Trenutna informacija je da će se u dogledno vrijeme realizirati postavljanja krovne zaštite nad tribinama te bi se ovom prilikom zahvalili Gradu Popovači i gradonačelniku na njihovoj potpori, jer bez njih ta realizacija ne bi bila moguća. Također se nadamo da će se pokrenuti realizacija izgradnje novog objekta svlačionica SNK Moslavac.
SNK Moslavac je u lipnju 2017. godine organizirao II. turnir Prstića na kojem je bilo prijavljeno 12 ekipa s našega područja i šire. Organizacija i odaziv bili su zadovoljavajući, kao i sam natjecateljski dio te je taj projekt uvršten u redovito poslovanje kluba. Također, u redovito poslovanje kluba uvršten je i projekt 'Noćni turnir u srcu Moslavine', na kojem je prisustvovalo osam ekipa seniora i osam ekipa veterana.
Tijekom 2017. godine pogon Prstića, Limača i Pionira sudjelovao je na mnogobrojnim turnirima u Križu, Novskoj, Petrinji, Garešnici, Kutini, Lipovljanima i Ivanić Gradu. Pokazali su dobro usvojeno znanje dobiveno od stručnoga kadra te postigli dobre rezultate.
Posebno se zahvaljujemo svim članovima IO, trenerima i roditeljima bez kojih sigurno ne bi bili u mogućnosti odigrati 207 utakmica i ostvariti vrlo kvalitetne rezultate, jer odlazak na utakmice je isključivo organiziran volonterkim prijevozom.
Na kraju još jednom zahvaljujem gradonačelniku Josipu Miškoviću, dogradonačelnicima, gradskim viječnicima i predsjedniku ZŠUGP koji su najzaslužniji za poboljšanje uvjeta nogometnog kluba Moslavac Popovača, te podržavaju naš rad i njegovo djelovanje" – stoji u Izvješću o radu.
Ovu skupštinu svojim dolaskom podržali su gradonačelnik Josip Mišković, predsjednik NS Kutina Mirko Letić, predsjednik ZSU Grada Popovače Željko Kasik, predsjednik zbora sudaca Ivan Valešić te predstavnica TZGP Ivana Marušić.