potok mNa održanoj godišnjoj skupštini Športskog nogometnog kluba Sloga Potok naglašen je problem s nedostatkom igrača, odnosno slaganjem ekipe za nadolazeću sezonu.


„Početak 2017. godine dočekali smo na 10. mjestu od 13 ekipa u 3. ŽNL. Loši rezultati nastavili su se i u proljetnom dijelu sezone 2016./2017. Olako smo gubili bodove, u obrani bili izgubljeni, u napadu nedorečeni i na kraju završili na 9. mjestu. Sezona 2017./2018. donijela nam je dvije pobjede i sedam poraza te se nalazimo na 8. mjestu od 10 ekipa. Iako nemamo najgori napad brine činjenica da imamo najlošiju obranu. U jesenski dio prvenstva smo ušli s dovoljno registriranih igrača, no neki od njih se još nijednom nisu pojavili na utakmici, neki tek jednom ili dva puta što je još jedan problem za riješiti u nadolazećem razdoblju.
S obzirom da se ne možemo pohvaliti najboljim rezultatima, možemo zato radom. Uspjeli smo u ovoj teškoj situaciji ostvariti neke planove iz plana rada za 2017. godinu. Uz pomoć Grada Popovače, pojedinih donacija i vlastitim radom doveli smo rasvjetu na pola igrališta koja je zadovoljavajuće kvalitete za održavanje večernjih treninga. Iz redovnih sredstava uspjeli smo financirati prekrivanje pomoćnog objekta i tako zaustaviti curenje u prostoriju, a kupili smo i dugo potreban printer za rad kluba. Također, ŠNK Sloga redovito kroz radne akcije brine o igralištu, prostorijama kluba te okolišu" – objasnio je predsjednik kluba Darko Dečman.

potok 1
Na skupštini su nazočili predsjednik Gradskog vijeća GP i tajnik ZSU Ivica Keser te predsjednik Izvršnog odbora Zbora delegata NS Kutina Željko Trdišević.

potok 2