voloder6 mProteklog je vikenda Nogometni športski klub Voloder održao godišnju skupštinu na kojoj je podneseno izvješće o radu.


„Mlade kategorije konstantno su vrlo dobre, gdje prednjače limači te pioniri koji ih prate u stopu, dok su juniori nešto lošiji. Natjecanja kategorije seniora podijelio bih u dva dijela-drugi dio prvenstva 2016./2017. godine gdje skoro sve blista, a zatim jesenski dio prvenstva 2017./2018. godine gdje se taj sjaj jednostavno izgubio. Nešto se dogodilo, ne mogu sa sigurnošću reći što no znam da je u proljeće 2018. godine pred nama veliki zadatak. Pokušat ćemo još jednom pokazati karakter, ali samo svi skupa možemo postići rezultat koji će nas ostaviti u 1. Županijskoj ligi u kojoj nam je i mjesto. Kad sagledamo situaciju u lijepoj našoj i broj mladih koji odlazi u inozemstvo tada u stvari moramo biti zadovoljni našim radom i ja bih trenutnu situaciju ocijenio dobrom, jer ipak ima onih koji su i lošiji i bolji od nas" – poručio je predsjednik kluba Bartolić.
Skupštinu je ispred Zajednice sportskih udruga Grada Popovače pozdravio predsjednik Željko Kasik, a ispred NS Kutina predsjednik Mirko Letić.