šrk moslavac 1 mŠportski rukometni klub Moslavac proteklog je vikenda održao redovnu skupštinu na kojoj je predstavljeno Izvješće o radu kluba za prethodnu godinu, kao i planovi za tekuću.


„Kroz 2017. godinu kroz klub je djelovalo 50-tak djece, aktivnih rukometašica i rukometaša. Ekipe su bile raspoređene u generacijama od 2006. godišta do najmlađih športaša - 2012. godište. Trenirali i natjecali smo se u četiri ekipe, dvije muške (2006. i mlađi te mini rukomet 2008. i mlađi) i dvije ženske ekipe (2006. i mlađe, te mini rukomet 2008. i mlađe), a u međužupanijskim ligama u rukometu te mini rukometu i super mini rukometu. Trenerski dvojac činili su treneri Matija Vincar i Damir Štimac, s tim da je trener Matija Vincar kroz 2017. godinu vodio sve ekipe u natjecanju, dok mu se u rujnu nije priključio trener Damir Štimac koji je preuzeo treniranje mlađih ekipa 2008. godište - dječake i djevojčice u njihovim prvim rukometnim koracima.
Iako se prethodne sezone ne možemo pohvaliti iznimnim rukometnim uspjesima, radilo se kvalitetno i sustavno na izgradnji jedne zdrave baze za buduće uspjehe kluba. I 2017. godine uspješno je održan još jedan turnir u mini rukometu povodom obilježavanja Dana Grada Popovače, na površinama Sportskog parka Moslavac, u organizaciji ŠRK Moslavac Popovača, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Popovače te se ovom prilikom zahvaljujemo TZ Grada Popovače, ZSU Grada Popovače, kao i Gradu Popovači na pomoći oko organizacije istog. Također, organizirali smo jedno neformalno druženje sa svim članovima kluba povodom Sv. Nikole te je tom prilikom klub darovao svu djecu kluba prigodnim darovima.
Posebna zahvala ide svim roditeljima koji su sudjelovali u organizaciji funkcioniranja kluba, što u vidu prijevoza djece na utakmice, pa i samo navijanje, pomoć oko organizacije raznih događanja, pa i same skupštine te se nadam da će ta suradnja ubuduće biti još i intenzivnija i masovnija.
ŠRK Moslavac Popovača u 2018. godini planira niz natjecanja, a uz koja će se raditi i na promociji rukometa i športa općenito i to sve u cilju zdravog i održivog razvoja zajednice, a posebno djece, u vidu prezentiranja rukometnog sporta u vrtićima i školama na području Grada Popovače, organiziranju prijateljskih utakmica s drugim rukometnim klubovima u regiji, sudjelovanju u drugim događajima na nivou Grada Popovače, u svrhu prezentiranja rukometnog sporta i sporta kao načina života za djecu" – stoji u Izvješću i Planu rada predsjednika kluba Vladimira Koceta.