som 2 mŠportsko-ribolovno društvo 'Som' Popovača održalo je izbornu skupštinu na kojoj je rad udruge u protekloj godini ocijenjen uspješnim.


„Izrađen je Plan gospodarenja za 2018. godinu te potvrđen od strane resornog Ministarstva. Upravni odbor sastao se osam puta kako bi donosio odluke potrebne za rad udruge. Jezero je košeno šest puta, dok Obžev jednom. Poribljavalo se tri puta s ukupno 600kg šarana. ŠRD 'Som' bilo je aktivno i u obilježavanju svih važnijih praznika te smo organizirali nekoliko natjecanja - Memorijal Slavko Ilčić 'Ćiro' kao i 'Spin Kup' i šaranski kup"- izvijestio je dosadašnji predsjednik ŠRD 'Som' koji se svima zahvalio na dosadašnjoj suradnji.
Kada je riječ o natjecanjima, ribolovci ŠRD 'Som' prošle godine su nastupili na ukupno 16 natjecanja. U županijskoj ligi kadetska ekipa zauzela je 5. mjesto, dok su seniori sezonu završili na 1. mjestu.
Najbolji pojedinac bio je Tomislav Studen s osvojenim 2. mjestom pojedinačno, a osim odličnog rezultata izabran je i za novog predsjednika ŠRD 'Som'.
Čestitke na dosadašnjim rezultatima kao i želju za uspješnim radom i u ovog godini, članovima Športsko- ribolovnog društva 'Som' na ovogodišnjoj su skupštini izrazili gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković te predsjednik Zajednice športskih udruga Željko Kasik.