Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport Održano povjerenstvo za ocjenjivanje ZSU
Održano povjerenstvo za ocjenjivanje ZSU
Srijeda, 31 Siječanj 2018 13:08

zsu mJučer je održano Povjerenstvo za ocjenjivanje Javnog poziva za financiranje javnih potreba u sportu za 2018. godinu.


U Proračunu Grada Popovače za 2018. godinu osigurala su se sredstva za financijsku potporu sportskih klubova namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području sporta, odnosno razvoju i promicanju sporta, definiranih prioritetima utvrđenima od strane Zajednice sportskih udruga Grada Popovače.
Predviđeni iznos ukupnih sredstava koji će biti na raspolaganju u proračunu Grada Popovače za sufinanciranje programa u području sporta u 2018. godini iznosi 815.000,00 kuna, odnosno 25.000,00 kuna za Kapitalne donacije sportskim društvima, odnosno 790.000,00 kuna za Tekuće donacije sportskim društvima.
U sljedećim danima očekuje se sazivanje Izvršnog odbora Zajednice koji će donijeti Odluku kojim sportskim udrugama su odobrena sredstva te iznosi.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.