Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport Aktivnosti mladeži ŠNK Moslavac
Aktivnosti mladeži ŠNK Moslavac
Utorak, 30 Siječanj 2018 09:50

prstići i limači 9 mTijekom mjeseca siječnja najmlađi članovi ŠNK Moslavac sudjelovali su na turnirima u Lipovljanima, Novskoj i Križu.


„Prstići su nakon osvojenog trećeg mjesta na turniru u Novskoj zaigrali na turniru u Križu, gdje su pobijedili Čazmu 3:1 i time osvojili treće mjesto, a za koje su nagrađeni peharom i medaljama.
Limači su sudjelovali na revijalnom turniru u Lipovljanima, gdje su odigrali dvije utakmice. Izgubili su od Libertasa 2:0,a pobijedili Slavonac 1:0. Klub se ovom prilikom zahvaljuje trenerima na uloženom trudu i radu s djecom, kao i roditeljima koji ih prate na utakmicama, no posebna zahvala i čestitka ide malim igračima, jer su oni ti koji treniraju i igraju i ostvaruju jako dobre rezultate te time sami sebi stvaraju preduvjete za uspješnu budućnost" – poručili su iz ŠNK Moslavac.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.