koprivnica elektra vPobjednički ovosezonski niz kuglača iz Ciglenice prekinut je porazom u 5. kolu na gostovanju u Koprivnici protiv ekipe "Elektra" iz Križevaca.


„Iako smo se uspjeli okupiti u najjačoj postavi ne odigravamo na željenoj razini te ne iskorištavamo slabiju igru pojedinih domaćih igrača. U prvom dijelu Gabrijel tek u furioznom zadnjem setu uzima poen. Leonardo loše kreće ali u nastavku se popravlja ipak nedovoljno za sustizanje protivnika koji je jednim izvrsnim setom odmakao. Saša protiv najslabijeg igrača iz redova Elektre ne uzima poen ponajviše zbog loše igre u pune, ali i 10 promašaja tako da je poslije prvog dijela bilo 2-1 i 27 čunjeva za domaćine. U drugom dijelu Dejan igra odlično prvi set, posebice pune (108) ali imenjak kojeg je imao za protivnika odigrava tek koji čunj slabije u prvom setu te takvu igru nastavlja gotovo do kraja dok Dejan u trećem setu igra loše te ukupna razlika u čunjevima prelazi uvjerljivo na stranu domaćina. Adriano igra solidno ali u drugih 60 hitaca malo posustaje te dozvoljava protivniku da osvoji poen. Luko konačno prebacuje 550 čunjeva te osvaja poen u dosta ujednačenoj igri. Ipak, domaćini su odigrali jako dobro i bili su bolji i odlučniji u ključnim trenucima"- izvješćuju članovi KK Ciglenica te zaključuju da nakon nekoliko utakmica na kuglani u Kutini trebaju dosta da se prilagode igri na pločama te zbog tih "crnih rupa" u igri gube poene i bodove koje su mogli i osvojiti.

koprivnica elektra 02

koprivnica elektra 03

Sljedeće kolo se vraćaju na kuglanu u Kutini gdje dočekuju Belinu iz Novske koja je pobjedom u gradskom derbiju demonstrirala odličnu formu te se očekuje zanimljiva i napeta utakmica.

koprivnica elektra 04