kutina obrtnik vKuglači Ciglenice pobijedili su u 4. kolu 2. HKLS ekipu Obrtnika iz Krapinskih Toplica u poprilično zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici u kojoj su, kako ocjenjuju, sami rezultati bili dosta slabi.


Nakon odigranih 240 hitaca u prvom i drugom paru rezultat je bio poprilično neizvjestan: 2-2 u poenima i 44 čunjeva prednosti za Ciglenicu. "U zadnjoj izmjeni domaći igrači, iako odigravaju daleko lošije u odnosu na prošlu utakmicu, ipak uspijevaju osvojiti još jedan poen kao i ukupnu razliku u čunjevima, koja donosi dodatna dva poena, staviti na svoj konto. Sami rezultati, koji jesu loši i nisu stopostotno ogledalo same igre koliko su ogledalo teške, zahtjevne i na momente frustrirajuće
kuglane, te ih treba i gledati kroz tu činjenicu. Pravi ispiti za ovu sezonu nam dolaze već iduće kolo u kojem putujemo u Koprivnicu a probleme očekujemo kako na samoj kuglani zbog ponovne prilagodbe na drugačiju podlogu, tako i u sastavljanju ekipe zbog mogućih izostanaka nekoliko igrača uslijed poslovnih obveza"- ističu kuglači iz Ciglenice.

kutina obrtnik2017 01

kutina cesta17 02

Utakmica se igra u subotu 04.11.2017. s početkom u 14:00 sati, a rezultate uživo možete pratiti na slijedećoj poveznici:
https://aplikacija.kuglanje.hr/live/games/6481

kutina obrtnik2017 03

kutina obrtnik2017 slide