novska slavonac17 03 mU 1. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige sjever kuglači ŠKK 'Ciglenica' su na gostovanju u Novskoj pobijedili KK 'Slavonac' Lipovljani s rezultatom 6-2.


„Dvoje novih igrača koji su došli u prijelaznom roku, Adriano De Bona i Leonardo Horvat pokazali su se kao pravo pojačanje te uz Sašu Del Ponte koji se vratio na kuglačke staze nakon pauze od nekoliko godina, čine polovicu ekipe. U prvom paru Dejan gubi poen prvenstveno zbog loše igre u pune, Leonardo odličnom igrom osvaja poen te je sa 545 srušenih čunjeva najbolji igrač utakmice. Drugi par u sastavu Saša i Luko osvaja oba poena iako Lukin protivnik nije bio na razini dok Saša u napetoj borbi tek u zadnjim hicima osvaja bitan tredi poen za ekipu. U zadnjem paru Gabrijel igra nešto lošije, u prvom dijelu nastupa dok u drugom dijelu ne uspijeva nadoknaditi izgubljenu razliku. Adriano ujednačenom i dobrom igrom osvaja poen te je odmah uz bok najboljem rezultatu na utakmici (544)" – poručuju iz ŠKK 'Ciglenica'.

novska slavonac17 02 1

novska slavonac17 01 2
Slijedeći vikend se igra pojedinačno prvenstvo županije, a nakon toga nas čekaju tri uzastopne utakmice na kuglani u Kutini.