11. susreti na rijeci lonji 28 mJučer su u Osekovu, na rijeci Lonji u Prevalovu u organizaciji Športsko- ribolovne udruge 'Štuka' održani 11. Susreti na rijeci Lonji, a pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, Grada Popovače i gradske Turističke i Sportske zajednice te Javne ustanove PP Lonjsko polje.

11. susrete na rijeci Lonji otvorenima je proglasio zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec, dok je gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković naglasio važnost tradicije ove manifestacije kojom se ljepote PP Lonjsko polje žele približiti svim građanima i ljubiteljima prirode, a samim time se i promiče turizam na ovom području. Osim zamjenika župana i gradonačelnika, manifestaciju su podržali i zamjenik gradonačelnika Ivan Križanić, predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser, predstavnica TZGP Ivana Marušić te predsjednik Zajednice sportskih udruga GP Željko Kasik.
Manifestacija koja je trajala cijeli dan započela je Memorijalnim kupom 'Matas-Haić-Balog', odnosno natjecanjem u disciplini 'Lov ribe udicom na plovak', nastavila se vožnjom kočijama iz središta Osekova do krajnje lokacije, demonstracijom pripreme šarana na precep, izložbom rukotvorina udruge 'Narodno tkivo i vezivo', natjecanjem u pripremanju fiš-paprikaša i potezanju užeta te rekreativnim jahanjem arapskih konja Udruge arapskih konja Moslavine.