kamp mŠkola nogometa ŠNK 'MOSLAVAC' kao domaćin organizirala je na Športskom parku Moslavac Popovača trodnevni selektivni proces u nogometu pod nazivom Razvojni kamp mladeži SMŽ, dok je nositelj kampa Hrvatski nogometni savez.

Kamp koji je održan 24./25./26.04.2017. prošlo je 53 dječaka i 14 djevojčica. U selektivnom procesu sudjelovala su djeca iz: Moslavina KT, Mladost Repušnica, Vatrogasac Husain, Slavonac Lipovljani, Sokol Velika Ludina te klubovi s područja Grada: Dinamo Osekovo, Mladost Gornja Gračenica, Voloder i Moslavac Popovača.
Selektivni proces vodili su treneri Tomislav Palaić, Andrija Ričko (Moslavac), Robert Mladić (Slavonac), Renato Krizmanić (Moslavina-instruktor NS KT), Mile Buinac (instruktor za mladež SMŽ) te gost kampa Miro Pribanić (instruktor iz Karlovca).
„Ja kao koordinator za mladež u školi nogometa i jedan od organizatora zahvaljujem se u ime ŠNK 'MOSLAVAC' i u svoje osobno ime Savezu SMŽ na čelu s predsjednikom Davorom Ivićem koji je prepoznao rad s mladeži u školi nogometa ŠNK 'MOSLAVAC' te nam ukazao povjerenje i omogućio da možemo sudjelovati u organizaciji razvojnog kampa mladeži i nadam se da ćemo i dalje surađivati u takvim procesima. Ujedno se zahvaljujem i gradonačelniku Miškoviću, bez kojeg ta škola ne bi saživjela, kao i gradskoj Zajednici sportskih udruga i turističkoj zajednici. Moram napomenuti da smo svojim radom i organizacijom uspjeli iznenaditi nogometnu struku, a najviše ih je iznenadila kvaliteta nogometnog znanja naših djevojčica kojih najviše ima s područja našeg grada, zato apeliram na sve ljubitelje nogometa da što više potiču i prate rad djece u svojim klubovima, jer kroz sport i igru stječu nova znanja, prijatelje, stvaraju radnu naviku te se fizički razvijaju" – poručio je trener Andrija Ričko.