kutina slavonija mKuglački klub „Ciglenica" odigrao je u subotu 18.03.2017. na kuglani u ŠC Kutina utakmicu 17.kola 2. Hrvatske kuglačke lige sjever protiv ekipe „Slavonija" iz Novske. Ciglenica je poražena s rezultatom od 1-7.

Iako su ovom pobjedom domaćini mogli osigurati 5. mjesto u ukupnom poretku koje im osigurava ostanak u ovom rangu natjecanja, razvojem situacije i rezultata u višim ligama ipak i sa padanjem na 6. mjesto ostaju u 2.HKLS sljedeće sezone. „Cijeli proljetni dio sezone igramo jako loše na kuglani u Kutini i poprilično smo upropastili jesenske dobre nastupe. Gotovo svi igrači igraju sa strahom na kuglani koja je najteža u ligi te se na njoj ruši najmanji broj čunjeva što bi nama zapravo trebala biti prednost ali ovakvom igrom to definitivno nije. I u ovoj utakmici prva četiri igrača gube poene ponajviše zahvaljujući našoj lošoj igri i daleko velikom broju promašaja. Zadnji par koji je ušao sa minusom od 0-4 i 98 čunjeva zaostatka ipak je uspio dovesti u pitanje osvajanje dva boda gostima ponajviše zahvaljujući Dejanovoj igri na stazi 4 koja je bila najbolja u posljednjih nekoliko godina. Nažalost, ja nisam odigrao gotovo ništa u drugih 60 hitaca te je pobjeda gostiju potpuno zaslužena"- ističe Luko Del Ponte.

kutina slavonija 2

U zadnjem kolu ciglenički kuglači gostuju kod ekipe „Sirela" iz Bjelovara koja je vodeća u prvenstvu ali gubitkom samo jednog boda u toj utakmici ostaju bez naslova prvaka koji bi takvim raspletom situacije pripao baš novljanskoj Slavoniji. Utakmica se igra u subotu 25.03.2017.g. na Gradskoj kuglani u Bjelovaru s početkom u 15 sati a utakmica će biti prenošena uživo te ju možete pratiti na ovoj poveznici:
https://www.youtube.com/channel/UC9p8Q6uN6a43enNMcfhfGcA