koprivnica podravka mKuglači ŠKK „Ciglenice" su u 15. kolu 2. HKLS gostovali u Koprivnici gdje su, u neizvjesnoj utakmici poraženi od ekipe „Podravke".


Iako su domaćini bili izraziti favoriti, pogotovo uzme li se u obzir da su jedni od rijetkih koji su osvajali bodove u Kutini, nisu odigrali na svojoj visokoj razini. Tu njihovu lošu igru Ciglenica nije uspjela „kazniti" u jako napetoj i neizvjesnoj utakmici.

U prvom dijelu utakmice (utakmice se u Koprivnici igraju na 6 staza), Ciglenčani dolaze do minimalne prednosti od 2-1 u igračkim poenima i 11 čunjeva razlike. U tom prvom dijelu je i propuštena prilika da gosti odmaknu s ukupnom razlikom u čunjevima ali pojedinim, kako ocjenjuju, katastrofalno lošim setovima, tu priliku propuštaju. Drugi dio se ta ukupna razlika ipak malo povećala zahvaljujući odličnoj igri gostiju iz Ciglenice, ali već u drugom setu domaćini iz Koprivnice sustižu svu razliku i odlaze na 30 tak čunjeva prednosti što je ostalo i do kraja utakmice.

koprivnica podravka 02
Raspletom rezultata u ostalim utakmicama 15. kola, ŠKK „Ciglenica" ipak ostaje na 5. mjestu što im je i cilj ove sezone. Već ove subote očekuje ih najvažnija utakmica u sezoni, protiv ekipe Beline iz Novske. Eventualnom pobjedom ostvarili bi značajnu bodovnu prednost za to famozno 5. mjesto koje garantira ostanak u ovom rangu natjecanja. Utakmica protiv Beline iz Novske se igra 11.03. (subota) na kuglani Športskog centra u Kutini s početkom u 16 sati.

koprivnica podravka slide