Skupstina SKK Ciglenica 4 mU subotu je Športski kuglački klub 'Ciglenica' održao redovnu godišnju skupštinu na kojoj je Plan rada i Financijski plan, kako za proteklu godinu tako i za buduću, podnio tajnik kluba Luko Del Ponte.

Klub broji 12 registriranih igrača i 24 članova kluba, koji su se ekipno natjecali na ukupno 20 utakmica, od čega su ostvarili 13 pobjeda, pet poraza i dva puta su odigrali neriješeno. „Očekivana dominacija dogodila se u proljetnom dijelu. Odlaskom Ivana te ne igranjem Paola, a i zbog ozljeda Zvonka i Zdenka, jednostavno moramo biti zadovoljni postignutim rezultatima. Posebno raduje povratak nekih igrača natjecanjima, kao i trud i zalaganje cjelokupne ekipe kako na treninzima tako i na utakmicama. To zalaganje najbolje je vidljivo na povećanju prosjeka po igraču za sedam čunjeva što je ohrabrujuće. Treninge redovito održavamo dva puta tjedno po dva sata na četiri staze na kuglani u ŠC Kutina, ponedjeljkom i srijedom od polovice kolovoza do kraja travnja. Posječenost treninzima je poprilično intenzivirana. Često ugovoreni termini nisu dostatni pa treniramo i izvan ugovorenih termina. Pokušavamo uključiti i zainteresirane rekreativce koji nisu trenutno registrirani igrači, a omogućavanjem treniranja se nadamo popuniti igrački kadar koji se drastično smanjio ove sezone zbog ozljeda i odlaska u druge klubove. Prostorije stare kuglane obnovljene su u jesen prošle godine, zahvaljujući trudu i ulaganju Grada Popovače i MO Ciglenica, kojima i ovim putem zahvaljujemo. U prosincu smo ih počeli koristiti kao prostorije kluba. Izvanrednom donacijom ZSU Grada Popovače nabavljene su i vitrine u kojima držimo sportske pehare i dio dokumentacije i arhive kluba. Što se tiče plana rada u 2017. godini on uključuje i daljnje sudjelovanje u natjecanjima, redovito održavanje treninga i rekreacija u slobodno vrijeme, nabavku nove sportske opreme te brigu o objektima "- poručio je tajnik kluba Del Ponte.
Sve prisutne na ovoj skupštini pozdravili su predsjednik MO Ciglenca Ivan Pasanec te predsjednik ZSU Grada Popovača Željko Kasik te pohvalili rad Udruge, kao i vrlo dobru međusobno suradnju.