nkdinamo mNogometni klub Dinamo iz Osekova održao je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je izvješće o radu podnio predsjednik kluba Roman Rosavec.

„Ciljevi koje smo postavili na prošloj skupštini smo ostvarili, ali smo započeli i nove projekte. Aktivnosti koje su pratile aktivan rad ovog nogometnog kluba su uređenje prostora za igrače i suce, a koji donedavno nisu bili primjereni za rad. Tako smo prionuli rekonstrukciji svlačionica, riješen je problem s grijanjem i snabdijevanjem toplom vodom, osigurana je rasvjeta igrališta, a također smo ambiciozno krenuli s izgradnjom tribina čiji završetak očekujemo s dolaskom toplijeg vremena. Kapitalni preduvjeti za ostvarivanje što boljih rezultata stvoreni su pa se nadam da isti neće izostati. Zbog pomanjkanja igračkog kadra ugasili smo ligu juniora, ali sam siguran da ćemo na jednom od budućih sastanaka i taj problem riješiti. Realizacija svih projekata ne bi bila moguća bez pomoći Sisačko – moslavačke županije, kao ni Grada Popovače, sponzora, mojih suradnika i svih onih koji se trude i rade mnogo za ovaj klub, pogotovo iz ljubavi prema sportu" – istaknuo je Rosavec.

nkdinamo 2
Treneri su se, osim na rezultate, osvrnuli na nedostatak djece pa je predloženo da djeca iz okolnih sela dođu trenirati u Osekovo. Najaktivnija i najbrojnija je ekipa veterana, koja je kao svoju najveću ulogu istaknula pomoć klubu u radu i djelovanju.
U ime županije Sisačko-moslavačke skupštinu NK Dinamo pozdravio župan Ivo Žinić, u ime Grada Popovače zamjenik gradonačelnika Dragan Šarčević, dok je u ime Zajednice sportskih udruga Grada Popovače sve nazočne pozdravio predsjednik iste Željko Kasik.

nkdinamo 1