nt mJučer je finalnim utakmicama završen prvi noćni turnir u srcu Moslavine u Popovači.

SNK Moslavac pobjednik je u kategoriji seniora, a NŠK Sokol V. Ludina u kategoriji veterana. Drugo mjesto kod seniora osvojio je NŠK Jelengrad, a treći je NK Dinamo Osekovo, dok je kod veterana drugo mjesto pripalo VNK Branitelj, a treće NK Sloga Križ. Najboljim strijelcem turnira proglašen je Dražen Cvišić iz SNK Moslavac, najboljim vratarom Antonio Šaško, također iz SNK Moslavac, dok je najbolji fair play igrač bio Aleksandar Marinić iz NŠK Jelengrad.

nt 3

nt 4

nt 6

nt 7

Ovaj prvi noćni turnir u srcu Moslavine organizirao je SNK Moslavac. „Kao predsjednica kluba zahvaljujem se svim nogometnim klubovima koji su sudjelovali u ovom turniru i odazvali se našem pozivu. Također, zahvaljujem se na potpori i pomoći Turističkoj zajednici Grada Popovače, kao i Gradu te Nogometnom središtu Kutina, ali i svim posjetiteljima koji su nas pratili kroz ova dva protekla vikenda, uz nadu da će održavanje noćnog turnira postati tradicija" – poručila je predsjednica SNK Moslavac Nataša Tutić.

nt 12

Također, isto su poželjeli i dogradonačelnik Dragan Šarčević, kao i predstavnica Turističke zajednice Ivana Marušić koji će uvijek podržati manifestacije ovakvog karaktera.

nt 8

nt 1

nt 2