noćni mS odigranih osam utakmica završen je prvi vikend noćnog turnira u srcu Moslavine u Popovači, a u organizaciji Športskog nogometnog kluba 'Moslavac' i uz potporu Turističke zajednice Grada Popovače.

Turnir su otvorili veterani VNK Branitelj i NK Rekreativac, kao i veterani NK Stari Grad-NK Lipovec, a pobjednici su VNK Branitelj rezultatom 4:2 i NK Lipovec 2:3.
Od seniora, prve večeri sastali su se domaćini ŠNK Moslavac protiv NK Ekonomik, a utakmica je to s najviše postignutih golova ovog vikenda i trijumf domaćina koji su pobijedili rezultatom 14:0.

noćni 1
Druge večeri noćnog turnira utakmicu su odigrale četiri ekipe seniora i ekipa veterana. NK M. Trnina izgubio je od ŠNK Jelengrad 5:6, a u okršaju između NŠK Voloder i NŠK Sokol pobjedu je odnio NŠK Voloder rezultatom 3:1. Od veterana su igrali NK Sloga Križ protiv NŠK Voloder, a pobijedio je NK Sloga Križ sa 6:4.

noćni 2
Zadnju večer sastali su se seniori NK Dinamo Osekovo i NK Naftaplin Stružec, pobijedio je NK Dinamo Osekovo rezultatom 5:3, a od veterana su igrali NŠK Sokol V. Ludina protiv NK Dinamo Osekovo. Utakmica je završena rezultatom 8:7 za NŠK Sokol V. Ludina.

noćni 3