prstići mSportski program koji se proteklog vikenda obilježavao na području Popovače, a u sklopu obilježavanja Dana Grada završen je finalom KUP-a u nogometu, memorijalnim turnirom 'Alojz Pleše', memorijalnim turnirom u gađanju glinenih golubova 'Ivan Šerbetski – Šerbo' i X. memorijalnim teniskim turnirom parova 'Josip Grgić Joso', kao i turnirom prstića te natjecanjem u lovu ribe na plovak.

Finale KUP-a u nogometu igrali su ŠNK 'Moslavac' i NK 'Voloder', a pobjedu je izborio ŠNK 'Moslavac' rezultatom 4:0, dok su pobjednici memorijalnog nogometnog turnira 'Alojz Pleše', koji se igrao u Gornjoj Jelenskoj ekipa iz Bereka.

kup 1

kup 2
Na memorijalnom turniru u gađanju glinenih golubova „Ivan Šerbetski - Šerbo" kojeg organizira Lovačko društvo „Šljuka" Popovača, okupilo se pet streljačkih ekipa iz Lipovljana, Kutine, Volodera, Osekova i Popovače. Najuspješnija bila je streljačka sekcija Lovačkog društva „Šljuka" iz Popovače, a najuspješnijim strijelcem proglašen je Ivan Jakovljević.

golubovi 1

golubovi 2

golubovi 6
Prvo mjesto na X. memorijalnom teniskom turniru parova 'Josip Grgić Joso' osvojio je par Borić – Vorel, drugo mjesto Vujnović – Slovic, a susret za treće mjesto odigrat će se sutra, 21. lipnja zbog vremenskim neprilika, a između parova Randić – Nikšić i Džafo – Nikšić.

tenis 1

tenis 2

Ovogodišnji turnir prstića okupio je ukupno 12 ekipa, a najuspješniji su bili NK Segesta osvojivši prvo mjesto, dok je NK Garić iz Garešnice osvojio drugo mjesto, a NK Libertas iz Novske treće mjesto.

prstići 2

 

prstići 3

prstići 4

prstići 5

prstići 7
„Mladež ŠNK 'Moslavac' dobila je dvije garniture opreme od gospodina Filipa Valentića kojem se ovom prilikom želim zahvaliti, u ime mladih nogometaša, kao i kluba 'Moslavac'. Također, zahvaljujem se i svim ekipama na sudjelovanju i ustrajnosti s obzirom na vremenske neprilike, kao i Turističkoj zajednici Grada Popovače na financijskoj pomoći oko turnira" – istaknuo je trener ŠNK 'Moslavac' Andrija Ričko.

prstići 1
U natjecanju u lovu ribe na plovak od seniorki prvo mjesto osvojila je Tajana Furjan, drugo Mirjana Jalšovec, a treće Mihaela Fridrih. Kod seniora najbolji je bio Tomislav Studen osvojivši prvo mjesto, dok je drugo mjesto osvojio Damir Radanović, a treće Marijan Kertis.

riba 1

riba 2

riba 3