akmup mTrkači AK Moslavina u pokretu nastupili su proteklog vikenda na polumaratonu u Dubrovniku koji je ujedno bio i pojedinačno PH u polumaratonu odnosno 6. kolo 1. Hrvatske lige cestovnog trčanja.


"Naši trkači nastupili su u punom sastavu i osvojili nove vrijedne bodove u prvoj ligi, gdje se drže čvrsto među pet najboljih klubova. Novi/stari prvak Hrvatske u polumaratonu je Danijel Fak ( AK Agram ), nova prvakinja Hrvatske je Nikolina Stepan ( Ak Svetice-Zg. ), našim ljudima u Moslavini poznata kao pobjednica prošlogodišnje međunarodne cestovne utrke KUTINA-VOLODER " Voloderska jesen in memorima FRANJO MIHALIĆ ". Od naših trkača najbrži je bio mladi Ivan Maletić, a kod djevojaka Marijana Kajtaz koja je osvojila treće mjesto u svojoj kategoriji Ž-35. Svi ostali bili su također vrlo dobri i u granicama svoje trenutne forme"- ističu iz AK 'Moslavina u pokretu'.

akmup1

S ovim polumaratonom u Dubrovniku završava proljetni dio sezone trkača 'Moslavine u pokretu', a nastavak prvenstva slijedi početkom rujna na Žumberačkom gorju, nakon čega i domaća utrka Kutina-Voloder.

akmup2

Rezultati trkača 'Moslavine u pokretu' :

MUŠKI :

Ivan Maletić 1:27 h

Igor Vuković 1:29 h

Antonio Remić 2:16 h ( tek se oporavio od ozljede )

ŽENE :

Marijana Kajtaz 1:51h 3.mjesto u kategoriji Ž 35 ( bronca )

Maja Blašković 1:56 h

Marijana Vuković 2:10h