srk1moslavac mDjevojčice generacije 2002./2003. osvojile 10. mjesto na završnici državnog prvenstva 1. HKLD u Umagu, nakon čega su pri povratku u Popovaču dočekane uz prigodan doček svojih vjernih navijača i vatromet.

Plasmanom među 16 najboljih ekipa u državi djevojčice iz ŠRK Moslavac pokazale su veliki uspjeh, a osvojenim 10. mjestom ispred ekipa velikih rukometnih središta kao što su Koprivnica (Podravka), Karlovac i Kutina (Lonia), dokazuju koliko je velik rezultat rada i predanosti ove uspješne generacije.
Pobjednik ovogodišnjeg prvenstva je ekipa RK Peterson Vranjić iz Vranjića.

srk1moslavac 2

„Uz najbolji ostvareni rezultat u povijesti kluba na ovoj razini natjecanja, ova generacija je pokazala i da iako su iz manjih sredina svojom borbenošću i srčanošću te upornim radom, bez adekvatnih uvjeta za rad, može se uspjeti, samo ako postoji upornost, pravi timski duh i zajedništvo. I to je ono što nas najviše čini ponosnim na ovu generaciju te vjerujemo kako će svojim primjerom motivirati i ostale naše mlade sportašice i sportaše. Velike zasluge za uspjehe ove ekipe ima i fantastičan stručnjak na klupi ŠRK Moslavca Popovača trener Igor Gajski, koji na svakoj utakmici proživljava svaku sekundu i „igra" s djevojčicama svaki potez"- izjavio je predsjednik udruge ŠRK Moslavac Vladimir Kocet.

srk1moslavac 1

Sezona još nije gotova za ovu generaciju, te im predstoje još utakmice MŽL i međunarodni rukometni turnir „Samobor handball cup 2016" u Samoboru koji će se održavati 4. i 5. lipnja 2016. godine.