opcina1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 18. KOLO
U osamnaestom kolu postignuti su manje više očekivani rezultati, osim onog u Velikoj Ludini gdje su Sokolovi odigrali neodlučeno s drugoplasiranim BSK-om, naime domaćin je vodio sve do 87. minute, kada su gosti poravnali preko Marija Perkovića i to sa deset igrača jer su u 70. minuti ostali bez vratara koji je isključen.

Metalac je lako došao do bodova svladavši Frankopan glatko s tri razlike. Topusko je kod kuće slavilo protiv Radnika dosta visoko, a gosti nisu uspjeli postići niti poćasni pogodak. Na Parku Grofova Banovac je još jednom dokazao da je u formi ovoga proljeća i nakon pobjede protiv Lekenika upisao je tricu i u Topolovcu. Lekenik je kod kuće svladao dobre momke iz Rajića, ali puno teže od očekivanog jer su prvi pogodak postigli tek u 44. minuti utakmice. Mora se posebno apostrofirati i to da je utakmica odigrana u fer i korektnoj borbi obostrano bez ijedne opomene i isključenja, a pravdu je dijelio odlični Vlatko Mlinarić iz Siska. Da je ponajbolji gradski klub Grada Popovača Moslavac ovoga proljeća u dobroj formi dokazuje i pobjeda protiv Perinih Slavonaca iz Jazavice, a mislim da je vrijeme da i njima krene. Zrinski je kod kuće protiv posljednjeg Slavonca  zaigrao dobro i osvojio nove bodove. Rezultati 18. kola : Moslavac-Sloga Maris 3:1, Metalac-Frankoopan 3:0, Zrinski-Slavonac 4:1, Topusko-Radnik 4:0, Sokol-BSK 2:2, TŠK-Banovac 1:2 i Lekenik-Sokol R 3:0. Poredak na ljestvici nakon 18. kola: Lekenik 46, BSK 43, Banovac i Topusko po 31, Metalac 26, Sloga Maris 24, TŠK 23, Mladost GG 22, Voloder 21, Moslavac, Sokol i Radnik po 20, Sokol L i Frankopan po 17, Zrinski 13 i Slavonac 5 bodova. U 19. kolu 26. ožujka u 15.30 sati igraju: Lekenik-Moslavac, Sokol-TŠK, Banovac-Sokol L, BSK-Voloder, Radnik-Zrinski, Slavonac-Metalac i Frankopan-Sloga Maris, a Topusko je slobodno.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 14. KOLO
Podovi su protutnjali Bročicama uzeli bodove i odlepršali u Dvor, spremajući se za novo gostovanje u Repušnicu u 15. kolo. Jesenski prvak Šartovac je još jednom rutinskom pobjedom u Osekovu, četrnaestom u nizu učvrstio svoju poziciju na vrhu koji mu gotovo sigurno nitko ne može uzeti. Stari Grad je kod kuće lako svladao dečke iz Repušnice. U Sisku pade Zeleni Brijeg i to u sudaru s Metalcem bez opaljenog metka. PPG Rujevac je u gostima kod svojih susjeda u Hrastovici uzeo sve, što im je uz pobjedu u zaostaloj utakmici u Osekovu druga trica ovoga Proljeća. Pešćenica i Jasenovac su u veoma lijepoj i efikasnoj utakmici podijelili plijen nakon što je svaka momčad postigla po četiri pogotka. U Staroj Subockoj prekid u 78. minuti, kod vodstva Lokomotive 0:2 igrač domaćina fizički je nasrnuo na sudca pa je ovaj utakmicu prekinuo, ostaje nažalost činjenica da će odluku glede istog donijeti Povjerenik za natjecanje Josip Borić sukladno PONN-a. Rezultati utakmica 14. kola : Strug-Podovi 1:4, Stari Grad-Mladost 3:0, Dinamo-Šartovac 0:3, Zeleni Brijeg-Metalac 0:3, Sloga-PPG Rujevac 1:3, Pešćenica-Jasenovac 4:4 i Croatia-Lokomotiva 0:2 prekid u 78. minuti. Poredak na ljestvici nakon 14. kola: Šartovac 42, Podovi 34, Zeleni Brijeg 28, Metalac, Lokomotiva i Stari Grad po 23, PPG Rujevac i Pešćenica po 21, Sloga 15, Croatia 14, Dinamo 12, Jasenovac 11, Mladost 6 i Strug 4 boda. U 15. kolu 26. ožujka s početkom u 15.30 sati igraju: Pešćenica-Strug, Jasenovac-Sloga, PPG Rujevac-Croatia, Lokomotiva-Zeleni Brijeg, Metalac-Šartovac, Dinamo-Stari Grad i Mladost R-Podovi.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 14. KOLO
Strijelac je u Brinjanima odigrao slabo i izgubio, a domaćin je uknjižio drugu tricu u 14. kola. Na Oklunku u Ilovi nula i to bez pogodaka čime su zadovoljni i domaći i gosti iz Stružca. U Potoku je drugoplasirani Dinamo glatko došao do bodova zadržavši priključak za Vatrogascem koji je bio slobodan. Gubci su na startu visoko poentirali protiv solidne Moslavine, ali one iz D. Gračenice. Selištani su gle čuda visoko dobili goste iz Vlahiničke, a Jelengrad je rutinskom pobjedom slavio protiv Dinama iz Jamarica. Rezultati 14. kola: Brinjani-Strijelac 3:1, Garić-Naftaplin 0:0, Sloga-Dinamo KT 0:3, M. Gubec-Moslavina DG 4:0, Selište-Ekonomik 5:2 i Jelengrad-Dinamo J 3:0. Poredak nakon 14. kola: Vatrogasac 36, Dinamo KT 33, Jelengrad 31, Strijelac 24, Moslavina 22, Sloga 19, M. Gubec 18, Ekonomik 16, Dinamo J 13, Naftaplin 10, Selište 9, Brinjani 6 i Garić 4 boda. U 15. kolu 26. ožujka 2016. godine s početkom u 15.30 sati igraju: Dinamo J-Selište, Ekonomik-M. Gubec, Moslavina DG-Sloga, Dinamo KT-Garić, Naftaplin-Brinjani i Strijelac-Vatrogasac, a Jelengrad je slobodan.

(I. Pasanec)