voloder mProteklog vikenda održana je redovita godišnja skupština Nogometnog športskog kluba „Voloder".

 

 

 

voloder 2
Na skupštini su nazočila 92 člana kluba te oko 40 gostiju. Nakon uvodne riječi predsjedavajućeg radnog predsjedništva i tajnika kluba Ivice Petrovića, uslijedili su izvještaji o radu kluba u 2015. godini te izvještaji trenera po kategorijama. Ono što je dominiralo u tim izvještajima je izniman uspjeh u svim kategorijama (1. mjesto u kategoriji limača, 1. mjesto u kategoriji juniora, 2. mjesto u kategoriji pionira te ulazak seniora u viši rang natjecanja i ulazak u 1. županijsku nogometnu ligu).

Zbog iznimno uspješnih rezultata ali i odličnog rada u klubu, NŠK „Voloder" je primio priznanje Grada Popovače kao najbolja udruga u 2015. godini.

voloder 1

U pozdravnoj riječi gosti su čestitali na uspjehu i izrazili želje da se takav rad nastavi. Za riječ su se javili dogradonačelnik Dragan Šarčević, gosp. Kondres predsjednik vijeća mjesnog odbora Voloder, gosp. Rosavec predsjednik NK „Dinamo" iz Osekova, gosp. Valešić ispred sudačke organizacije, gosp. Letić predsjednik Nogometnog središta Kutina, gosp. Kasik predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače, gosp. Ivić predsjednik Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije te na kraju gosp. Mutavčić koji je donirao komplet majica za kategoriju pionira.

voloder 3

Nakon službenog dijela druženje se nastavilo uz prigodan domjenak.