sloga mU Potoku je održana izvanredna skupština NK "Sloga" Potok na kojoj je za predsjednika kluba izabran Darko Dečman, a za dopredsjednika Josip Kanceljak.

Izvješće o radu kluba u 2015. godini podnio je tajnik "Sloge" Željko Jukić koji je među ostalim istaknuo radove na uređenju igrališta i prostorija kluba u čemu je pomogao i Grad Popovača.

"Momčad je prošle godine proljetni dio natjecanja u 3. ŽNL završila na devetom mjestu, a najesen smo osvojili šesto mjesto i obzirom da imamo najmlađu momčad u ligi tim rezultatom smo zadovoljni. Nekoliko utakmica smo tijesno izgubili upravo zbog neiskustva mladih igrača, ali možemo reći da je "Sloga" Potok postala jedna zdrava nogometna sredina koja bi se uskoro trebala boriti i za sam vrh ljestvice"-istaknuo je Željko Jukić.

sloga 1
Klub je u prošloj godini raspolagao s oko 34.000 kuna prihoda čemu su prilagođeni i izdaci, a slični prihodi planiraju se i u ovoj godini. U pozdravnoj riječi gostiju gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković istaknuo je kako se na NK "Slogu" trebaju ugledati i druge nogometne sredine te je čestitao i bivšem vodstvu kluba koje je klub nakon kraće stanke vratilo u natjecanje.
"Zajednica sportskih udruga Grada Popovača neće smanjivati izdvajanja za sport, a i Grad Popovača će pomoći rad "Sloge" u okviru svojih mogućnosti"-naglasio je gradonačelnik Mišković. Ispred Zajednice sportskih udruga skupštinu je pozdravio predstavnik Zlatko Medaković.