mup mOdržana godišnja skupština sportske udruge „Moslavina u pokretu" gdje su nazočili mnogobrojni članovi.

Na skupštini je upravni odbor iznio osvrt na proteklu godinu i ostvaren plan rada prema kojem je 2015. bila najuspješnija u radu udruge do sada, što se posebno odnosi na dio trkačkog tima koji je prošle godine osvojio 5. mjesto u 1. Ligi cestovnog trčanja. Važno je napomenuti i da je utrka Kutina-Voloder vrlo uspješno organizirana za što su dobili pohvale od mnogobrojnih sudionika i posjetitelja. Predstavljen je i usvojen plan rada za 2016. godinu.

mup 1
Podijeljene su nagrade za najuspješnije pojedince Dušici Trkulji, Zdravku Cohi te nagrada za mladu nadu i najuspješnijeg mladog trkača u protekloj sezoni junioru Dominiku Greguriću.

Prigodnom nagradom nagrađen je i AK Žumberak, čiji je predsjednik Boris Smičiklas bio nazočan na skupštini. Nagradu su primili za dugogodišnju suradnju dvaju klubova koja je iz godine u godinu sve uspješnija.
Ispred Grada Kutine skupštini je nazočio dogradonačelnik Damir Petravić koji je zaželio klubu još više uspjeha u budućnosti kako za trkački dio ekipe tako i organizatorima.

Posebnu zahvalu na dobroj suradnji s udrugom AK MUP izrazili su Gradu Kutini i Gradu Popovači te posebno svim sponzorima koji prate rad udruge tijekom cijele godine.