moslavac mOdržana godišnja skupština Športskog nogometnog kluba Moslavac u prostorijama Vatrogasnog doma Popovača.

 

 

snk moslavac 1

„Uprava kluba napravila je nekoliko projekata u 2015. godini gdje smo mi jako zadovoljni iako su oni ostvareni bez obzira na lošu financijsku situaciju u globalu. Projekti koji su pokrenuti i naravno izvršeni u 2015. godini, poput postavljanja zaštitne ograde novog pomoćnog igrališta do kanala Jelenke te kućice za igrače, za što smo ujedno dobili i dozvolu, tj. licencu od NS Kutina za odigravanje službenih utakmica mladeži na istom. Postavljena je rasvjeta na drugoj strani igrališta, tako da sada imamo rasvjetu na kompletnom igralištu. Ishodili smo projektnu dokumentaciju za natkrivanje tribina tako da se nadamo da će ona ove godine biti realizirana, a ono što je jako važno za sve članove ŠNK Moslavac, a i šire da smo ishodili građevinsku dozvolu za nove svlačionice, tako da sada moramo naći model kako da to uspijemo napraviti za dobrobit svih sportaša ovoga grada.

Pokrenuli smo i projekt osnivanja Škole nogometa pri ŠNK Moslavac koja je krenula sa radom u jesen 2015. godine, tu moram naglasiti da smo dobili veliku podršku od gradonačelnika Miškovića koji je sam inzistirao na okupljanju djece i mladeži radi bavljenja športom, koji su ujedno i baza za seniorske ekipe. U školi imamo za sada 100 registriranih igrača mladeži s područja cijelog grada, u što nismo uključili Juniore. U tako malom razdoblju uspjeli smo opremiti jedan dio mladeži što se tiče dresova, trenirki te opreme za rad"- izjavila je Nataša Tutić, predsjednica Izvršnog odbora.

Kao zaključak izvještaja o radu uprava kluba se složila kako su izrazito zadovoljni s dosadašnjim projektima te kako će nastaviti intenzivno raditi na dovršavanju istih kao i na ishođenju dozvola za buduće projekte, prvenstveno radi napretka rada s djecom.

Imajući u vidu trenutnu situaciju u Gradu Popovači koji nije pošteđen gospodarske i ekonomske krize, ŠNK Moslavac je zadovoljan dodijeljenim sredstvima od strane Grada i Zajednice športskih udruga Grada Popovača te su zahvalili gradonačelniku Josipu Miškoviću i njegovim dogradonačelnicima na dosadašnjoj potpori, gradskim vijećnicima ali i svim roditeljima, trenerima, članovima i donatorima bez kojih ne bi bili u mogućnosti odigrati preko 200 utakmica tijekom prošle godine i ostvariti vrlo kvalitetne rezultate.

moslavac 1

Skupštini je nazočio i gradonačelnik Josip Mišković koji je u svojoj pozdravnoj riječi naglasio kako je izrazito zadovoljan izvještajem o radu ŠNK Moslavac te kako će Grad nastaviti podupirati njihov rad u okviru svojih mogućnosti.